SASVIM ISKRENO

Kendall Jenner: 'Nisam gej i nemam što skrivati'

15.03.2018 u 11:38

Bionic
Reading

I dok su ljubavni životi njezinih slavnih sestara Kardashian oduvijek pod povećalom javnosti, svoj već dug niz godina uspješno od tabloida krije manekenka Kendall Jenner, zbog čega su počela nagađanja da je možda gej

Jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, Kendall Jenner, našla se na novoj naslovnici američkog izdanja časopisa Vogue te je u velikom intervjuu progovorila i o svom dugo skrivanom ljubavnom životu.

Poznata članica klana Kardashian-Jenner tada je napokon potvrdila i svoju vezu s košarkašem Blakeom Griffinom, s kojim je povezuju već posljednjih godinu dana, te otkrila kako se u ulozi majke i supruge vidi tek za sedam godina.

  • +12
Blake Griffin i Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim 22-godišnjakinja se osvrnula i na nedavne glasine o homoseksualnosti. 'Mislim da su takve priče počele jer nisam poput svojih sestara i ne pokazujem se s dečkom na sve strane. Glasine su počele jer me nitko nije mogao vidjeti s dečkom neko vrijeme. Uvijek sam se skrivala i privatni život držala po strani, da ne ispadam smiješna u medijima. Mislim da nemam biseksualnu, kao i gej stranu u sebi, no nikad ne znaš. Kako god, do sada nisam imala takvih iskustava', objasnila je kraljica modnih pista te dodala: 'Nisam gej i nemam što skrivati.'

Osim o ljubavi, Kendall je govorila o poslovnim uspjesima te kako je s godinama naučila pomno birati ponude.

'Prošle godine došla sam do točke u kojoj jednostavno više nisam mogla. Shvatila sam da trebam više vremena za sebe pa sam počela selektirati poslove i nisam objeručke prihvaćala sve što su mi agenti nudili', objasnila je svestrana brineta koja u slobodno vrijeme najviše voli jahati. Kaže kako je to njezina najveća ljubav još od ranog djetinjstva te je trenutno ponosna vlasnica dva konja.

my beautiful lady

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

our family. @calvinklein #MYCALVINS. #ad

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Popularna ljepotica dotakla se i obiteljskih odnosa te rekla kako u njihovoj kući trenutno vlada prava histerija zbog djece jer je prije nekoliko mjeseci Kim Kardashian dočekala treće dijete, djevojčicu Chicago, potom je najmlađa Kylie rodila prvo dijete Stormi, a uskoro bi na svijet trebala doći i kći Khloe Kardashian.

  • +39
Klan Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia