MODNA KAMELEONKA

Kendall Jenner u istom danu osvanula u tri stilski posve različita stajlinga

09.02.2018 u 14:18

Bionic
Reading

Slavna manekenka Kendall Jenner rijetko kad je slobodna od poslovnih obaveza, pa kad konačno ulovi vremena za sebe, trudi se maksimalno ga iskoristiti. Reality zvijezda i Victorijina anđelica uslikana je u istom danu u tri stilski posve različita stajlinga u šetnji New Yorkom

Manekenka Kendall Jenner, polusestra poznatije Kim Kardashian, odselila se u New York nakon što je postala punoljetna, kako bi radila na svojoj manekenskoj karijeri, a čini se da se trud isplatio. Slavna brineta svrgnula je Gisele Bundchen s trona i postala najplaćeniji model današnjice, zaradivši u protekloj godini nevjerojatnih 22 milijuna dolara.

S obzirom na natrpan poslovni raspored, slavna reality zvijezda jedva dočeka iskoristiti slobodne dane za druženje s prijateljima i uživanje u uobičajenim razonodama poput šopinga ili večere s društvom. Lijepa manekenka viđena je tako istog dana u tri stilski posve drugačija stajlinga, što nije nimalo atipično za nju.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je dan ranije uslikana kako izlazi iz stana svoje najbolje prijateljice i jednako slavne kolegice Gigi Hadid, odjevena u casual izadnje - crne traperice, bijelu hudicu, karirani kaput modne kuće Balenciaga koji je već ranije nosila te bijele Adidas tenisice, Kendall je sutradan viđena u šopingu s nepoznatim prijateljem.

  • +27
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

22-godišnja manekenka nosila je bež hlače i jaknu u safari stilu s potpisom brenda Private Policy, a stajling je začinila efektnom zelenom torbicom-remenom istoimenog brenda, crnim gležnjačama i retro naočalama.

  • +18
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna brineta istog je dana zablistala u još jednom neobičnom 'chic' stajlingu, a riječ je o kombinaciji Adidas trenirke, koju je za poznati sportski brend dizajnirao nizozemski dizajner Daniëlle Cathari, i bijelih natikača na petu koje je Kendall isfurala na crne čarape.

  • +18
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za večeru s prijateljicama Doutzen Kroes, Hailey Baldwin i Joan Smalls u poznatom njujorškom restoranu Kendall je, inspirirana 90-tima, odabrala kratku kariranu haljinicu koju je uskladila s kratkom trobojnom bundom, zelenim najlonkama, Chanel sandalama i crnom vintage torbicom s potpisom modne kuće Prada.