CHRISTIE BRINKLEY

Slavna ljepotica uskoro će proslaviti 65. rođendan, a još uvijek izgleda upola mlađe

30.01.2019 u 13:00

Bionic
Reading

Nekadašnji supermodel Christie Brinkley za točno tri dana proslavit će 65. rođendan, a još uvijek žari i pali mladolikim izgledom, na kojem bi joj pozavidjele i upola mlađe žene. Slavna ljepotica viđena je nedavno ispred poznatog tonskog studija Build Series u New Yorku, dotjerana od glave do pete u svom prepoznatljivom stilu, kojim je još jednom oduševila obožavatelje

Supermodel 80-ih Christie Brinkley plijenila je pažnju ispred studija Build Series odjevena u još jedan atraktivan i odvažan stajling, spojivši dvije naizgled nespojive boje - ljubičastu i crvenu. Ovaj donedavno veliki modni promašaj posljednjih sezona postao je itekako poželjna i često viđena kombinacija na slavnim damama.

  • +19
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kombinaciju ljubičaste i crvene obožavala je i pokojna Lady Di, a nedavno je ovu odvažnu modnu kombinaciju isfurala i vojvotkinja Meghan Markle.

Brinkley se ovog puta odlučila za ženstvenu metalik ljubičastu haljinu midi kroja s potpisom modne kuće Burberry, čija cijena iznosi 11.700 kuna, a cjelokupan stajling zaokružila je crvenim kaputom i štiklama, trendi crnom kovčeg-torbicom te statement nakitom.

Slavna ljepotica nedavno je zabrinula javnost kada se na predstavljanju emisije 'American Beauty Star' pojavila neuobičajenog lica. Mnogi su se tada zapitali je li Brinkley pretjerala s estetskim zahvatima. Inače, slavna plavuša je prije dvije godine priznala kako znakove starenja na licu i vratu prikriva filerima i ulterapijom.

  • +14
Christie Brinkley i kći Sailor Izvor: Profimedia / Autor: N.N.