MAGNET ZA POGLEDE

Za efektan Zarin kupaći kostim već postoji lista čekanja, iako nije baš stvoren za kupanje i sunčanje, već - pokazivanje

01.07.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Iako brojnim damama možda ne predstavlja primarnu destinaciju u potrazi za idealnim kupaćim kostimom, popularni španjolski high street brend Zara svojim vjernim obožavateljicama odlučio je ponuditi efektan kupaći kostim s trendovskim volanima, krojem dekoltea i u neupitnoj boji ljeta

Ako se nalazite u potrazi za efektnim kupaćim kostimom u kojemu ćete ovoga ljeta biti prava zvijezda na plaži ili bazenu, španjolska Zara ima rješenje. U svoju aktualnu ponudu upravo su uvrstili model bijelog kupaćeg kostima koji je pravi magnet za poglede zahvaljujući dramatičnim volanima smještenim na naramenicama i području dekoltea.

Razigrani volani na različitim modelima kupaćih kostima ove sezone vode glavnu riječ, a svoje viđenje kupaćih kostima ukrašenih ovim ženstvenim detaljem predstavili su i brojni high end brendovi poput australskog Zimmermanna i kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz, čije su inačice kupaćih kostima s volanima već osigurale titulu najpoželjnijih komada sezone.

Po cijeni od 200 kuna, španjolska Zara nudi pristupačnu i ništa manje zanimljivu verziju ovog ljetnog trenda kupaćih kostima, a kako su imali priliku dokazati na vlastitim stranicama, osim na plaži, navedeni model podjednako će dobro izgledati u formi svečanijeg topa i u kombinaciji s klasičnim parom traperica.

Osim toga, zahvaljujući svom V-izrezu na leđima i dekolteu, riječ je o laskavom modelu kupaćeg kostima, a zbog svoje bijele boje, koja je postala sinonim za tople mjesece u godini, s lakoćom ćete istaknuti preplanuli ten.

Da je spomenuti kupaći kostim itekako zapeo za oko zaljubljenicama u modu, dovoljno govori činjenica da je trenutno nedostupan u svim veličinama, stoga je predstavništvo Zare za svoje vjerne obožavateljice omogućilo opciju dojave o njegovoj obnovi zaliha.