BISTE LI GA NOSILI?

Za bujniji dekolte: Neočekivani bikini trend posve je opčinio zvijezde Instagrama

23.06.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Ako ste čest posjetitelj društvenih mreža onda vam zasigurno nije promaknuo ljetni modni trend koji su oduševljeno prigrlile poznate Instagram zvijezde

Neočekivana viralna ludost je u kratkom roku oduševila zaljubljenice u modu na društvenim mrežama, a riječ je o nošenju klasičnog trokutastog bikinija - i to naopako!

Sigurno ste ovu modnu novotariju već vidjeli u svom feedu na Instagramu ili na profilima vaših omiljenih influencerica, no treba spomenuti da ovaj trend nije novi. Pojavio još prije nekoliko godina i začas se proširio jer su mnoge djevojke i žene shvatile kako tako grudi izgledaju ljepše i bujnije.

Njegova je prednost da osobito laska djevojkama s malim grudima te ih lijepo ističe jer stvara iluziju bujnijeg poprsja ističući zapravo ovako donji dio grudi.

Dame koje vedre i oblače na Instagramu poput Gigi Hadid, Kendall i Kylie Jenner, Laure Escanes ili Jessice Goicoechea već su pokazale kako im pristaje ovaj novi trend koji dodatno naglašava dekolte. Klasične 'trokutiće' sestre Kardashian su npr. obrnule pa tako dio koji bi inače trebao ići oko trupa, one vežu oko vrata.

  • +17
Laskavi modeli kupaćih kostima i bikinija Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dakle, samo morate okrenuti gornji dio i samo ga dobro pričvrstiti, a neke odvažne zaljubljenice u modu izvele su sličan modni manevar i s tzv. banana gornjim dijelovima kupaćih.

Mnogi su brendovi odmah spremno dočekali ovaj trend i lansirali modele koji se mogu nositi i na taj način, zapravo ističu donji dio grudi (tzv. underboob), ali i na 'tradicionalni' način. Uz ovakve obrnute gornje dijelove bikinija najčešće ide i donji dio malo izmijenjenog kroja, odnosno gaćice su još niže s još manje tkanine.

Ukoliko niste sigurni kako to funkcionira zavirite u Instagram profile slavnih modnih ovisnica i odvažite se-