TOPLI TONOVI

Za blistaviji, mladenački ten: Ovo su najpoželjnije nijanse kose za sve plavuše

10.02.2021 u 20:46

Bionic
Reading

Platinasti i hladni tonovi za plavuše ove će sezone biti totalno izvan fokusa, pa ukoliko tragate za osvježenjem boje, nosit će se isključivo tople nijanse zlatnoga odsjaja

Nakon vladavine hladnih i platinastih tonova kad su zlatni ili svijetlobakreni odsjaji u kosi bili nimalo poželjni te se tad neprivlačno 'žutilo' neutraliziralo ljubičastim ili srebrnim šamponima, sad se sve promijenilo i to u korist sunčanih odsjaja.

Da, dobro ste pročitali, pepeljaste nijanse koje imaju sivkasti odsjaj ili pak hladni tonovi na plavoj kosi više nisu u trendu, te ćemo najčešće na gradskim ulicama u mjesecima koji su pred nama sretati dame koje s ponosom nose upravo nešto posve drukčije: tople zlatno-žute nijanse i trendi boju žita.

  • +5
Raskošna plava kosa toplih tonova zaštitni je znak glumice Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Topli tonovi, ističu frizeri, daju tenu dobrodošlu svježine i čine ga blistavim i mladenačkim. Međutim, što je ton vaše kože svjetliji, to biste više trebali više naglašavati taj bakreni podton.

U svakom slučaju, ne zaboravite kosu redovito njegovati jer je posvijetljena kosa sklonija pucanju i isušivanju.

Ako se ponosite svojom plavom kosom i želite je osvježiti ovoga proljeća, evo nekoliko prelijepih nijansi za ljubiteljice toplih tonova plave kose:

1. Medeno plava

2. 'Strawberry' plava (plava s tonovima jagode)

3. Boja karamele

4. Bakreno plava

6. Zlatni pramenovi