austrijska tradicija

Wüstenrot životno osiguranje d.d. – vaš pouzdani partner

tportal

Izvor: Wustenrot / Autor: Promo

Wüstenrot životno osiguranje d.d. stabilan je i pouzdan specijalist za životna osiguranja na Hrvatskom tržištu iza kojeg stoji Wüstenrot Austria, kompanija na čvrstim temeljima austrijske tradicije i radišnosti

Savjetodavni i partnerski odnos djelatnika Wüstenrot životnog osiguranja, temeljen na povjerenju i punoj diskreciji, pomoći će klijentu da učini najbolje za sebe, donese odluku o ugovaranju životnog osiguranja i izabere odgovarajući proizvod čije servisiranje mu niti u jednom trenutku neće predstavljati poteškoću.

Iznos koji je mjesečno potrebno izdvojiti za neke od osnovnih polica mješovitog životnog ili riziko osiguranja često je ekvivalent novcu kojeg potrošimo na usputne konzumacije, sitnice i znatiželju.

Tržište životnih osiguranja u Hrvatskoj po broju ugovorenih polica i visini premija ispod je europskog prosjeka.

tportal

Izvor: Wustenrot / Autor: Promo

U Wüstenrot životnom osiguranju, Vaš osobni savjetnik/specijalist za životno osiguranje upoznat će Vas s potencijalima Mješovitog životnog osiguranja ili Riziko osiguranja s paketima dopunskih osiguranja od nezgode ili kritičnih bolesti i stanja, Životnog osiguranja kreditnih obveza tzv. CPI i Super rizika i prilagoditi kombinaciju proizvoda Vašim životnim potrebama i trenutnim mogućnostima.

Novi proizvodi i kombinacije proizvoda pružaju mogućnosti novih pokrića, a unatoč širim pokrićima omogućavaju i povrat dijela uplaćene premije.

Proizvodi osiguravajućih društava koja prodaju životna osiguranja i srodne proizvode razlikuju se u nijansama. Ključno je za budućeg kupca životnog osiguranja – povjerenje u proizvod i pouzdanost  osiguravajućeg društva. O povjerenju najviše govori iskustvo postojećih klijenata.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!