OTVORENA OPORUKA

Whitney Houston ostavila sve kćeri Bobbi Kristini

08.03.2012 u 08:59

Bionic
Reading

18-godišnja kći Whitney Houston naslijedila je sav imetak, a bivšem suprugu Bobbyju Brownu slavna pjevačica nije ostavila ništa

Otvorena je oporuka Whitney Houston koja otkriva da je preminula pjevačica cijeli imetak ostavila svojoj Bobbi Kristini, piše Daily Mail. 18-godišnja djevojka dobit će sav novac svoje mame i njezine osobne stvari.

Prema sudskom dokumentu, Whitney, koja je u veljači umrla u 48. godini, prvu je oporuku napisala 1993. Zatim ju je promijenila 2000. godine dok je još bila u braku s Bobbyjem Brownom, no on neće dobiti ništa.

Novac će Bobbi Kristini biti na raspolaganju kad navrši 21 godinu. Tada će, 2014. godine, dobiti dio nasljedstva, a drugi će dobiti kad navrši 25 godina. Zadnju ratu svog nasljedstva Bobbi Kristina će dobiti na svojoj 30. rođendan, a njezina baka, Cissy Houston, bit će izvršiteljica oporuke.

Whitney i Bobby Brown bili su u braku 14 godina, ali je Whitney 1992. potpisala predbračni ugovor kojim je Bobbyju zabranjen pristup njezinoj ostavštini. 'Houston ima pravo raspolagati svojom imovinom u oporuci. Sve buduće zarade, prihodi i akumulacije koje proizlaze iz samostalne djelatnosti, vještina, napora i rada stranke (uključujući odgovarajuće zarade, prihode i akumuliranje koji potječu od snimanja albuma, filmskih ugovora, drugih medijskih ugovora, koncertnih turneja, osobnih nastupa ostaju odvojene', piše u predbračnom ugovoru.

Iako će Bobbi Kristina naslijediti svu majčinu imovinu, njezina se obitelj nada da neće naslijediti i slavu svoje majke. Obitelj pjevačice želi Bobbi Kristinu skloniti od medijske pažnje.