ŠTO ODABRATI

Vrijeme je za party: Pronašli smo najljepše haljine za najluđi dio godine

24.11.2019 u 07:59

Bionic
Reading

Približava se vrijeme božićnih domjenaka, blagdana i novogodišnjih dočeka kad želimo zablistati i zadiviti glamuroznim stajlingom

Iako se na prvi pogled čini kako do najsvečanijeg dijela godine još ima dosta vremena, mnoge modno osviještene dame zasigurno počinju pripremati partije, a kako bismo im olakšali potragu zavirili smo u ponudu popularnih trgovina gdje će svatko pronaći nešto po svojem ukusu.

  • +60
Party haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovisno o prigodi ili stilu odijevanja, mnoge će se zaljubljenice u modu odlučiti za klasik s kojim nikad ne možete pogriješiti: malu crnu haljinu, a ukoliko odaberete klasični model poput koktel haljine moći ćete je isfurati u bezbroj prigoda uz zanimljiv nakit, presijavajući clutch ili

MALA CRNA HALJINA

Jennifer Aniston obožava ovaj klasični komad u kojem baš uvijek izgleda sjajno

Pogledaj galeriju

Velika ljubiteljica takvih modela je upravo Jennifer Aniston koja ne odstupa od svojih omiljenih crnih haljina u kojima izgleda senzacionalno pažljivo birajući krojeve koji joj dobro pristaju poput zavodljive Pradine haljine bez naramenica s cool detaljima.

Kako je u posljednje vrijeme imala pune ruke posla oko promocije nove serije 'The Morning Show' na stream platformi Apple TV+ u društvu holivudske ljubimice Reese Witherspoon, Jenn je pokazala impresivnu kolekciju malih crnih haljina.

  • +7
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: LAURA FARR/ADMEDIA / ADMEDIA / PROFIMEDIA

Izbor u trgovinama kad je u pitanju bezvremenski komad, LBD ili little black dress, nikad nije bio bogatiji, a ako volite unijeti malo glamura u blagdansko vrijeme, možete isprobati i kreacije načinjene šljokičastih tkanina poput glumice i producentice Reese Witherspoon na dodjeli 53. Country Music Awards u Nashvilleu ili barem s nekim svjetlucavim detaljem, perjem, našivenim kamenčićima... U svakom slučaju u ovakvoj kombinaciji nećete biti nezapaženi.

Odlična su opcija za svečane prigode i haljine od tkanina koje ostavljaju dojam luksuza poput baršuna, čipke, satena ili svile, a kad se pak radi o krojevima možete se odlučiti i za uvijek trendi asimetrične krojeve, otvorena leđa, tzv. lađa izrez, gola ramena i sl.

Osim vječite crne, u igri će za ove svečane prigode biti i vječne metallic varijante ili pak haljine u za mnoge omiljenoj blagdanskoj nijansi crvenoj, svim tonovima ljubičaste, boje burgundca, tamnoplavoj, smaragdnozelenoj ... Bez obzira odlučili se za maksi duljinu ili usku mini haljinu uvijek birajte kreacije koje laskaju vašoj figuri i u kojima ćete osjećati kao djevojka od milijun dolara.

A kako vas ne bi uhvatila panika u posljednji trenutak, pogledajte kakve se haljine nude po dućanima, pa vas možda nešto nadahne i za ovogodišnji svečani stajling.