NA UDARU KRITIKA

Modni užas: Pa što se to događa sa stilom Kate Middleton?

01.02.2018 u 10:44

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton nalaze se u posjetu Švedskoj, a modne kombinacije vojvotkinje od Cambridgea, kao i uvijek, pomno se prate

Premda je njezin modni stil inspiracija mnogim zaljubljenicama u modu, iako joj mnogi zamjeraju konzervativnost i nesklonost eksperimentiranju, plava haljina koju je nosila na prijemu upriličenom u galeriji Fotografiska u Stockholmu bila je potpun promašaj.

Iako je dosad zahvaljujući svom modnom stilu stekla bezbroj obožavatelja, Kate Middleton je odabirom plave haljine od pliša s potpisom proslavljenog tursko-engleskog dizajnera Erdema sve razočarala.

Cvjetni uzorak sklizak je teren za mnoge zaljubljenice u modu jer ga treba znati nositi, no čini se da je i lijepa vojvotkinja pogriješila ovim uzorkom.

  • +9
Kate Middleton u Stockholmu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vojvotkinja, koja treba roditi treće dijete za nekoliko mjeseci, nije se proslavila u Erdemovoj kreaciji od pliša u čudnoj nijansi plave i s neuglednim uzorkom koji je mnoge podsjetio na starinske zastore. Osim toga, kroj nije nimalo laskao građi tijela omiljene članice kraljevske obitelji.

Modni znalci su jednoglasni kako su i loše odabrane cipele i velike naušnice dodatno upropastile outift, pa je Kate ovoga puta dobila nažalost samo loše ocjene.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Što se dogodilo s njezinim stilom? Mogla bi nešto naučiti od Meghan Markle', proučili su joj razočarani obožavatelji koji s velikom pozornosti prate svaki njezin modni korak.

Drugi su pak zaključili kako Erdemove kreacije (dan ranije je nosila još jednu cvjetnu haljinu boje senfa) nikako nisu dobar izbor za Kate Middleton.  

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Plava haljina je mrvicu bolja od one dan prije. Ali još uvijek sve jako podsjeća na interijer', komentirao je jedan tviteraš.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Grozna haljina, u njoj izgleda staro i bucmasto. Treba se posavjetovati s Meghan', glasio je jedan komentar.

Kate Middleton i njezin suprug nalaze se u četverodnevnom posjetu Švedskoj i Norveškoj.