SELENA GOMEZ:

Voljela bih glumiti mladu Charlotte iz 'Seksa i grada'

11.07.2011 u 14:13

Bionic
Reading

Nedavno su se pojavile glasine da bi se teen zvijezda mogla pojaviti u ulozi mlade Charlotte York u ekranizaciji knjige 'Dnevnici Carrie Bradshaw' Candice Bushnell, autorice 'Seksa i grada'

Autorica Candice Bushnell upravo je mladu glumicu i pjevačicu navela kao savršen izbor za Charlotte York u teen dobi, a Selena kaže da joj je to veliki kompliment.

'Ta me je vijest zbilja ugodno iznenadila, iako još uvijek nisam dobila nikakvu službenu ponudu. No u svakom slučaju to mi je veliki kompliment. U biti seriju 'Seks i grad' nisam pratila jer sam bila premlada, ali moja majka je fan 'SATC-a'. Ali da mi se nešto ponudi bez razmišljanja bih prihvatila', kaže Selena (18) koja 22. srpnja slavi rođendan.

Disneyjeva zvijezda koja promovira film Monte Carlo i novi album When The Sun Goes Down, kaže da će i ta proslava biti radna – na koncertu, piše Digitaslpy.

'Nemam poseban plan za proslavu rođendana. Imam zakazan koncert u Kaliforniji pa ću rođendan proslaviti radno. Ali bit ću s obožavateljima koji su mi podrška u svemu što radim što je također super stvar', kaže Selena Gomez.

Selena kaže da je jako zadovoljna reakcijama na svoj aktualni album.

'Željela sam sve bude veselo i plesno, pomalo retro i s europskim dance zvukom. Mislim da smo uspjeli u tome. Posebno sam bila ponosna na spot 'Love You Like A Love Song' koji je u psihodeličnom stilu s perikama, šarenom odjećom i ludim make-upom', rekla je Sel.

Usprkos tome što je u showbizzu od malih nogu, Sel kaže da se još nije priviknula na to da je svugdje prate paparazzi.

'Moram priznati da mi ta medijska pompa još nije sjela. Ali sve je to dio posla koji morate prihvatiti iako vam se ne sviđa', rekla je Selena.