BARBARA KOLAR:

'Voljela bih da me češće doživljavaju kao glupu plavušu'

16.12.2013 u 10:35

Bionic
Reading

Mnoge lijepe žene često su izložene raznim predrasudama, plavuše, lijepe, uspješne. Često ih zbog fizičkih atributa stavljaju u ladice. No simpatična voditeljica Barbara Kolar, koja nas nanovo oduševljava sjajnim kreacijama i vitkom linijom, priželjkuje nešto pomalo neobično

'Voljela bih da me češće doživljavaju kao glupu plavušu, no i dalje očekuju da tu i tamo kažem nešto pametno', kroz smijeh nam je kazala Barbara otkrivajući da je nisu na taj način stavljali u neke stereotipne ladice, no zato ne voli kada joj u nekim objavama stavljaju izjave koje nije nikada rekla.

'Javna sam osoba i svatko ima pravo komentirati i doživjeti me na svoj način. No ne volim kad izađe nešto o meni i stavi mi se u usta nešto što nisam rekla', priznala nam je Barbara.


No moramo konstatirati da Barbara izgleda bolje no ikada, a ona kaže kako tajna nije u nekom specijalno zdravom načinu života.

'Nažalost nisam od onih ljudi koji mogu propagirati zdrav život. Ne doručkujem, doručkujem jedino na godišnjem odmoru u hotelu, ali dograbila sam se neke dijete, načina prehrane s namjerom da stanem u neku garderobu koja mi se sviđa. Ukratko, izbacila sam bijelo brašno i šećer', rekla je Barbara dodajući kako je i oporavljajući se od operacije izgubila par kilograma, ali i pola već vratila.

Kad je prehrana u pitanju, otkrila nam je da je svojedobno napravila i test na intoleranciju hrane, a rezultati su pokazali kako je osjetljiva na sve žitarice i mlijeko, osim kozjeg i na jaja.

Uza sve promjene koje je uvela, Barbara izgleda sjajno, a priznala nam je i kako joj je moda divno područje u kojem ne treba poštovati nikakva pravila. Veselimo se njezinim novim modnim izletima u kojima svaki put zabljesne.