Matthew McConaughey:

'Volim biti suprug i, prije svega, otac'

19.11.2014 u 11:21

Matthew McConaughey

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon osvojenog Oscara i nekoliko vrlo zamijećenih uloga u filmovima 'Dobri dileri iz Dallasa' i 'Interstellar' te seriji 'Pravi detektiv' Matthew McConaughey je dobio zvijezdu na Stazi slavnih, a na ceremoniju je došao sa svojom neodoljivom obitelji

Glumac Matthew McConaughey otkrio je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u društvu cijele obitelji, a svi redom bili su odjeveni u kreacije modne kuće Dolce & Gabbana.

Na crvenom tepihu glavne zvijezde bili su šestogodišnji Levi, četverogodišnja Vida i Livingston koji će idućeg mjeseca navršiti dvije godine, a Camila Alves, supruga slavnog glumca, opet je dokazala da je prava modna ikona.


Iako je danas u sretnom braku, oskarovac priznaje da je za vjenčanje ipak bilo potrebno malo nagovaranja s Camiline strane.

'Nisam se želio oženiti zato što to moram, nego zato što to želim', izjavio je nakon vjenčanja Matthew i dodao kako mu je supruga govorila da se mora odlučiti jer ga ona više neće čekati.

'Volim biti suprug i, prije svega, otac. To sam oduvijek želio i smatram da je muškarac pravi muškarac tek kada postane otac', kaže glumac i dodaje da je sada puno sebičniji, ali i da istovremeno ima više suosjećanja.

Matthew se na Stazi slavnih pažljivo brinuo o djeci, a pogled nije skidao sa svoje supruge koja svakom svojom pojavom na crvenom tepihu oduzima dah.

Kako je danas Međunarodni dan muškaraca, želimo ovim putem čestitati Matthewu jer je on utjelovljenje uspješnog i ostvarenog muškarca…