NAGRADNJAČE

Vodimo vas u Terme Tuhelj za Valentinovo

06.02.2017 u 14:36

Bionic
Reading

Zima nam je pokazala svoje zube i nekako je normalno da tražimo mjesta gdje ćemo moći šetati u ogrtačima, baš kao kod kuće

Svijet sauna u Termama Tuhelj je baš takvo mjesto gdje ćete pobuditi posebna osjetila i doživjeti neponovljive sauna programe. Za sauna programe možemo reći da su teatar gdje ćete doživjeti neponovljivu igru aromatičnih ulja, vrućeg vjetra i posebnih tehnika opuštanja.

Neka to bude ideja za ovogodišnje Valentinovo…zimsko buđenje osjetila u Termama Tuhelj uz 50 % popusta za boravak druge osobe i neograničeno opuštanje u najvećem Svijetu sauna gdje ćete rasplamsati svoju ljubav posebnim čokoladnim programima. Ako nemate gdje ostaviti djecu, pripremili su i obiteljski bonus uz gratis boravak za 1 dijete do 12 godina i odličnu animaciju na Vodenom planetu kao i u dječjoj igraonici. Ako ste ipak veći ljubitelj romantike, tu je i jedinstven paket za Valentinovos uključenim masažama, neograničenim opuštenjem u Svijetu sauna, romantičnom večerom u restoranu Dvorac Mihanović i ostalim slatkim iznenađenjima po cijeni već od 2.056,20 kn za 2 osobe.

Valentinovo nam ovoga tjedna pada u tjednu pa ga moramo proslaviti nekoliko puta. U Termama Tuhelj 11.2. i 18.2. pripremaju romantična noćna kupanja kao i posebnu romantičnu večeru u restoranu Dvorac Mihanović uz glazbu i gastronomsku poeziju na tanjuru.

Ako su vam potrebne još neke ideje, mjesec čokolade bit će savršen afrodizijak za ovo Valentinovo. Specijalni wellness tretmani SPAeVITA centra u kojem će čokoladni snovi biti ovogodišnja ideja za jednodnevno slavlje vaše ljubavi. Posebni tretman u privatnoj spa za dvoje uz čokoladnu kremu za tijelo i opuštanje u whirlpoolu uz pjenušac, Valentinovo je kakvo ste samo poželjeli.

Probudite svoja osjetila jer ljubav je u okusu, mirisu i posebnim doživljajima.

Terme Tuhelj čitateljima tportala daruje 2 ulaznice za Svijet sauna, a dobitnik je Miroslava Jaramaz.