NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Bieberov film 'Believe'!

31.01.2014 u 08:40

Bionic
Reading

Bieberov 'Believe' napokon je stigao u domaća kina!

Novi film o Justinu Bieberu, nastavak Never Say Never i dalje fokusiran na Bieberov uspon do svjetske slave. Film je intimno viđenje rasprodane svjetske turneje Justina Biebera nazvane 'Believe'.

Prošla godina bila je prepuna izazova za mladog kanadskog pop pjevača.

U javnosti je prikazivan kao problematična zvijezda, a najviše se pisalo o njegovim brojnim incidentima s medijima. Ovo je njegova priča: nefiltrirana i brutalno iskrena, otkriva dugo očekivane odgovore na pitanja o njegovoj strasti za glazbom, odnosima i odrastanjem u središtu pozornosti, kao i nikad prije viđene snimke koncertnih nastupa na pozornici i iza nje.

Justin Bieber počeo je kao YouTube fenomen, što je je jedan od najzanimljivijih aspekata njegove priče koji ga razlikuje od mnogih drugih zvijezda. Vojska obožavatelja, Beliebersa, s Justinom je  od samih početaka i njegov su glavni motiv za nove uspjehe.

Ovaj film fanovima omogućuje vidjeti ne samo vizualne snimke nastupa s turneje 'Believe', nego je i osobna propusnica iza pozornice.

Pogledajte istinitu priču o dječačkom snu koji postaje stvarnost i inspiracija mladih širom svijeta. Film je u kinima od 23. siječnja!

Tportal.hr i Media TV daruju vam 5x2 kino ulaznice za film 'Believe'.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Maja Miholjančan
Lorena Mulković
Branka Andruza
Elvira S. Grgurević
Jelena Todorović