BITNI SU MIŠIĆI

Vježbom do savršenog seksa

29.11.2010 u 08:50

Bionic
Reading

Žene koje se pitaju kako partnera oduševiti u spavaćoj sobi, neka odbace sve knjige i savjete iz časopisa i bace se na vježbanje. Stručnjaci tvrde da se za zabavu u pod plahtama treba pripremiti poput atletičara za maraton

Ponekad je put do dobrog seksa naporan, no u svakom slučaju se isplati. Ukoliko vaš i partnerov seksualni život nije dovoljno uzbudljiv, vrijeme je da nešto poduzmete. Savjetnica i stručnjakinja za vježbanje Marta Montenegro savjetuje da poradite na mišićima. 'Za dobar seks potrebna vam je određena doza snage, izdržljivosti i fleksibilnosti', tvrdi ona.

Kako biste partnera pod plahtama ostavili bez daha, potrebno je razgibati sve mišiće jer oni imaju najvažniju ulogu za vrijeme seksa. Prakticiranjem određenih vježbi poboljšati ćete svoju figuru, ali i seksi izvedbu u krevetu.


'Redovito vježbanje potiče pojačano izlučivanje endorfina, spoja koja izaziva osjećaj ugode, a redovita tjelesna aktivnost podići će vam samopouzdanje te ćete se osjećati ugodnije u vlastitom tijelo i biti više seksi', tvrdi Marta Montenegro.

Kako tvrdi Marta Montenegro, žene za vrijeme seksa često opterećuju mišiće nogu i bokova, stoga se preporučuju vježbe koje će baš te mišiće potaknuti na rad. Redovitim razgibavanjem ovih mišića, izdržljivost u krevetu će se produžiti, a partnera ćete ostaviti bez daha.

Seksi i čvrstoj guzi rijetko koji muškarac može odoljeti. Kako bi vaš partner izgubio glavu, preporučljiv je dobar izgled i s prednje i sa stražnje strane. Međutim, seksi guza nije samo za pokazivanje, već je zaslužna i za dobar seks. Gotovo svaka poza zahtijeva čvrste mišiće na guzi koji će vam omogućiti nevjerojatan doživljaj.