PROLJETNI ADUT

Vjenčanica monegaške princeze inspirirala Zarine dizajnere: Bluza od 230 kuna koja odiše retro šarmom

25.03.2021 u 10:46

Bionic
Reading

Inspiraciju za svoje nove kolekcije dizajnerska imena i kreativni timovi modnih brendova redovito traže na ulici, društvenim mrežama i pretražujući povijesnu modnu arhivu, a kada govorimo o brojnim damama omiljenom španjolskom brendu Zara njihovom inspiracijom postao je vjenčani izgled monegaške princeze Caroline

Godine 1978. kćer holivudske dive Grace Kelly i princa Rainiera III. vjenčala se za Philippea Junota, a tim je povodom odabrala jednostavnu, vezenu vjenčanicu s detaljima od šidona i sa svim luksuzom za detalje koje možemo tražiti.

Njezin vjenčani izgled sada je poslužio kao glavna inspiracija dizajnerskom timu španjolske Zare. U svoju aktualnu proljetnu kolekciju uvrstili su model bluze koji po svojim brojnim značajkama imitira izgled vjenčanice monegaške princeze.

Vezeni model bluze nadahnut vjnečanicom princeze Caroline od Monaka u prodaji se nalazi po cijeni od 230 kuna, a osim vezenih detalja krasi ju prorez s gumbom na leđima i podesivi donji rub s vezicom.

U svojoj internetskoj trgovini Zara ju je predstavila u kombinaciji s modelom kratkih heklanih hlača u vedrim bojama, a zahvaljujući svom izgledu izvrsno će pristajati i uz komade poput traperica ležernog izgleda ili satensku suknju ukoliko poželite postići sofisticiraniji izgled.