IDU UZ SVE

Ove balerinke su već sad hit i munjevitom brzinom nestaju s polica popularnog brenda

23.03.2021 u 15:35

Bionic
Reading

Balerinke su novi modni hit ovoga proljeća, a kao i obično omiljena Zara lansirala je model za kojima već sada vlada nezapamćena pomama

Španjolski modni gigant svake sezone ima nekoliko aduta u rukavu, a ovoga su proljeća na valu povratka pomalo zaboravljenih balerinki osmislili neodoljiv model od kože s četvrtastim vrhom koji su već oduševljeno prigrlile mnoge fashionistice.

Udobne i svestrane, balerinke s potpisom Zare već sad su veliki hit na Instagram profilima poznatih zaljubljenica u modu koje ih rado uključuju u svoje stajlinge.

Ove vječne cipele ravnog potplata obožavale su ikone stila Brigitte Bardot i Audrey Hepburn, a vremenom su stekle kultni status.

Iako su unazad nekoliko godina izgubile modnu bitku s udobnim modelima tenisica ili popularnim oxfordicama, balerinke sad proživljavaju svoje novo modno proljeće.

Španjolska influencerica Grace Villarreal vješto je iskombinirala spomenuti model s potpisom Zare, no i drugi popularni high street brendovi, kao i poznate modne kuće uvrstili su i balerinke u svoju ponudu za ovu sezonu.

Grace se odlučila za model u neutralnoj bež, ali zaljubljenice u modu mogu odabrati i efektnu plavu ili zelenu varijantu po pristupačnoj cijeni od 30 eura (oko 227 kuna).

Balerinke su u svoje dnevne kombinacije već uklopile i poznate trendseterice poput Nicky Hilton, Sabine Socol, Olivije Palermo...

  • +8
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Modne kuće Lanvin i Simone Rocha također su lansirali svoje modele trendi balerinki, a najtraženije su varijante četvrtastog vrha u neutralnim tonovima koji se lako uklapaju u svaki stil te osobito dobro izgledaju npr. s trapericama širih nogavica i balonerom.