jednostavno savršena

Vjenčanica koja to nije: Udala se Naomi Watts, a njezina čipkasta haljina bila je oličenje elegancije

11.06.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Ono što se prije koji dan nagađalo, a u krugovima slavnih sumnjalo, sada se i potvrdilo – Naomi Watts i Billy Crudup uoči vikenda uplovili su u bračnu luku, a mladenka je i ovog puta pokazala svoj zavidan stil i odabrala vjenčanicu koja oduzima dah

Britansko-australska glumica objavila je fotografiju sebe i svog novog supruga Billyja Crudupa kako poziraju na stepenicama zgrade Vrhovnog suda na Manhattanu nedugo nakon što su izrekli sudbonosno 'da', a fotografiju je potkrijepila jednostavnim opisom: 'Vjenčani'.

Naomi je također podijelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim bijelim vjenčanim buketom, a natpis na fotografiji je otkrio da je cvijeće kupila u lokalnoj trgovini mješovite robe. Slavni holivudski par svoj dan je obilježio bez puno pompe, okružen dragim ljudima i uživajući u svakom trenutku.

Nakon obreda Naomi je podijelila i fotografiju mladenaca na slavlju s glumcem Markom Ruffalom i njegovom suprugom Sunrise Coigney. Na slici je bio i Josh Hamilton, koji je slučajno slavio rođendan, i njegova supruga Lily Thorne.

Njihovi slavni prijatelji požurili su im čestitati na društvenim mrežama. 'Jipieeeee!!!! Šaljem toliko ljubavi', komentirala je Gwyneth Paltrow Naominu objavu, dok je Miranda Kerr dodala: 'Čestitamo'. Naomin bivši dečko Liev Schreiber (55), s kojim je prije bila u vezi 11 godina, također joj je čestitao komentarom: 'Čestitamo!!! Predivno!!!'.

Inače, Naomu i Billy, poznati po tome da intimu drže daleko od očiju javnosti, glasine o vjenčanju potaknuo je nakon što su uočeni u vjenčanoj odjeći na fotografijama koje je u petak dobio PageSix. Naomi je prvi put potaknula glasine da su se ona i Billy zaručili ranije ove godine, kada se pojavila s golemim dijamantom. No, u javnosti nikada nije potvrdila zaruke.

I dok je za svoj veliki dan 54-godišnja Naomi odabrala jednostavan, ali elegantan aranžman od bijelog cvijeća koje je pronašla u lokalnoj trgovini mješovite robe, po pitanju haljine glumica je bila znatno ekstravagantnija. Naomi je nosila dizajnersku haljinu, a njezina prekrasna, čipkasta haljina djelo je modne kuće Oscar de la Renta. Maksi haljina nosi naziv Water Lily Guipure, a cijena joj iznosi oko pet tisuća dolara.

Haljina, koja inače nije dio kolekcije za mladenke, ali se tako savršeno uklopila u gradsko vjenčanje iz bajke, u potpunosti je bila načinjena od čipke te stvarala dojam prozirnosti. Elegantna i tako chic, gorni dio haljine bio je ravno rezan s naramenicama prekrivenim detaljima u obliku lišća, a donji dio haljine nastavljao se plisiranom suknjom A-kroja.

Izgled je upotpunila zlatnim detaljima, uključujući sandale na visoku petu i ogrlicu. Čak su joj i sunčane naočale bile neutralne boje, osiguravajući da fokus ostane na njezinoj haljini. Na objavljenoj fotografiji Naomi je označila Oscara de la Renta i stilisticu Jeanannu Williams te atelje nakita Briony Raymond iz New Yorka, otkrivajuću tko je dizajnirao njihovo vjenčano prstenje.

Mladoženja je pak nosio tamnoplavo odijelo s bijelom košuljom i odgovarajućim bijelim gumbićima dok je pozirao sa svojom prekrasnom mladenkom ispred Vrhovnog suda okruga New York na Donjem Manhattanu.

Oscar de la Renta Water Lily Guipure haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nema sumnje, ovo je jedna od najljepših haljina-vjenčanica koje smo vidjeli u posljednje vrijeme, a Naomi, koja sa svojim svakodnevnim stajlinzima privlači pažnju i ovog puta je dokazala da je s čistom elegancijom i chicom nemoguće pogriješiti.