NAPOKON SVADBENA ZVONA

Vjenčali se Tanja Dragović i Goran Ivanišević

17.05.2009 u 21:41

Bionic
Reading

Nakon deset godina veze, dvoje djece i brojnih trzavica, Goran i Tanja izrekli su svoje 'da'. Najočekivanije hrvatsko vjenčanje dogodilo se ove subote u američkom gradu San Pedro, daleko od očiju javnosti

Tanja Dragović i Goran Ivanišević napokon su se jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav u najužem krugu obitelji i prijatelja, a bez djece i Goranovih roditelja i sestre. Svoje 'da' mladenci su izrekli u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea (Sveta Marija Zvijezda Mora), a kumovi su im bili Tanjina dugogodišnja prijateljica Sanja Duggan i vlasnik kluba People's Peter Balov, piše Slobodna Dalmacija.

Obredu su prisustvovali još i Frane Barbieri, Tanjina majka Mira Pogačić, brat Igor i sestra Ivona, a iz Zagreba je doputovao i vizažist Tomo Vrban.

Mladenka je blistala u čipkastoj, duboko dekoltiranoj haljini sirena kroja u nijansi ljuske jajeta, dok je mladoženja za svoj najvažniji dan odabrao klasični smoking koji je upotpunio bijelom strukiranom košuljom od najfinijeg egipatskog pamuka.

Tanja je na nogama imala srebrne cipele vrtoglavo visokih potpetica, dok je mladoženja za ovu prigodu odabrao cipele visoka sjaja u klasičnom britanskom stilu.

Ljubavna priča tenisača i manekenke počela je 'na daljinu' 1998, a unatoč trzavicama koje su ih u zadnje vrijeme pogađale, Tanja i Goran uspjeli su održati i učvrstiti vezu koja je nakon deset godina okrunjena brakom.

Par ima dvoje djece, kćerkicu Amber Mariju i sina Emanuela.