FASHION GURU

Vjekoslava Bach snimila je toliko emisija o modi i ljepoti, a odjenula je nešto što se (možda) nosilo prije 15 godina

  • 12.06.2019 u 14:37

  • Bionic
    Reading

    CMC festival inspirirao je našeg Fashion Gurua za još nekoliko modnih kritika, a ovoga puta na udaru su se našle Ivana Lovrić, Vjekoslava Bach, Andrea Šušnjara i slovenska pjevačica Alya

    Jučer sam spomenuo neke od izvođača s ovogodišnjeg CMC festivala, a da se neke od dama koje su se pokazale i otpjevale svoju pjesmu ne bi osjećale zakinuto, najbolje da krenem s novom pjevačicom stare grupe Colonia.

    Shvaćam da održavati brend nije lako, ali da bi se privukla nova publika, ne treba samo atraktivna pjevačica, nego pjevačica sa stilom. OK, nije ni prijašnja bila oličenje stila, ali se iskreno nadam da zgodnu Ivanu nećemo više gledati u čizmama iznad koljena, barem ne dok ne napada snijeg do koljena.

    Pojavila se ponovno na sceni i Vjekoslava Bach - ne znam što joj je bilo, ali dobro, ako ima potrebu, neka je tu. Budući da iza sebe ima toliko snimljenih emisija o modi i ljepoti, mogla je odjenuti nešto wow, a ne nešto što se možda nosilo prije 15 godina.

    Ajde, ako ništa drugo, barem je Andrea Šušnjara otkrila maturalne haljine.

    A Alya - ne znam što bih rekao, ostao sam bez teksta.

    • +9
    Druga večer CMC festivala Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.