FASHION GURU

HDZ-ova političarka Sanja Putica slovi kao žena koja pazi kako se odijeva, ali ovoga puta to baš i nije uspjela pokazati

  • 30.05.2019 u 15:33

  • Bionic
    Reading

    Političarka iz Dubrovnika Sanja Putica za svečano primanje prigodom obilježavanja Dana Hrvatskog sabora nije odabrala najuspješniju modnu kombinaciju. Iako pazi kako se odijeva, ovoga puta nije joj pošlo za rukom složiti dobar stajling

    Inače, saborska zastupnica Sanja Putica slovi kao žena koja pazi kako se odijeva, ali ovog puta to baš i nije uspjela pokazati.

    Čipkasta haljina, koja je već modno prežvakana, bila bi možda i dobra da nema ove jakne ili sakoa, što je obukla preko nje.

    Sanja Putica i Ljubica Maksimčuk na obilježavanju Dana Sabora Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Najproblematičnije su ove dvije dužine rukava, a haljina se još k tome gužva u predjelu bokova. Uz sve to, odabrala je cipele koje nikako ne pašu na cijelu kombinaciju.

    Meni se čini da se Sanja Putica odjenula na brzinu. Možda joj je bilo hladno pa se zaogrnula prvim što je našla, ali žao mi je što to ovaj put ne funkcionira.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.