uvijek dobar izbor

Vječni klasik: Top pet crvenih ruževa idealnih za blagdane pred nama

23.11.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Praznici su pred vratima te je sjajno vrijeme da svojoj šminki date elegantan i svečani štih. Ono s čime ne možete pogriješiti je vječni crveni ruž, a ovih pet odličan su izbor za ovaj Božić

Božić je sve bliže i krajnje je vrijeme da počnete s pripremama. Odabir stajlinga za božićne zabave nije lak zadatak, no jednako tako pažnju treba posvetiti make-upu, posebno ruževima, ako u obzir uzmete dugi period tijekom kojeg su naše usne bile skrivene.

Vječni klasik, crveni ruž za usne najbolja je opcija za blagdansko vrijeme. Bilo da se radi o božićnoj večeri s obitelji ili o novogodišnjoj zabavi s prijateljima, svaki je trenutak savršen za bojenje usana u crveno. Boja je to koja, osim što nikad ne izlazi iz mode, odiše senzualnošću, ženstvenošću i snagom. Ako niste baš sigurni, samo pogledajte Taylor Swift ili Kleopatru.

Kako biste lakše odabrali između brojnih dostupnih nijansi L'officiel složio je listu top pet crvenih ruževa koji će vašim dati usnama elegantan i svečan štih.

Chanel

Imajući na umu zabave za kraj godine, francuski brend je lansirao posebno izdanje svojih kultnih Rouge Allure ruževa u pet različitih nijansi crvene: Légendaire, Indépendante, Pirate, Rouge Brûlant i Emblématique. Posljednja nijansa ističe se blistavošću i dubinom boje koja će usnama dati blistavost.

Tom Ford

Ako tražite nešto drugačije, ovaj Tom Ford ruž idealan je izbor. Sa baršunastim sjajnim završetkom, ova nijansa je mješavina crvenih i narančastih tonova koji će nesumnjivo zagrijati jedno od hladnijih doba godine. Također sadrži vitamin E i C, kao i druge hranjive tvari koje pomažu hidratizirati i omekšavati usnice.

Dior

Ovaj dugotrajni ruž za usne je limitirana verzija The Atelier of Dreams, stvorena posebno za božićnu sezonu. Kutijica na kojoj su ugravirane fasade Diorove zgrade u pariškoj Montaigne Avenue štiti baršunasti ruž u nijansi crvene kao stvorene za blagdane pred nama.

Mac

Osnovni proizvod Mac kozmetike, Powder Kiss ruž za usne, dat će vašim usnama intenzivnu crvenu boju s plavkastim podtonovima. Zamućena mat formula također pruža potrebnu hidrataciju, energiju, eleganciju i sofisticiranost usnama koje ovog Božića ne mogu proći nezapaženo.

Fenty Beauty

Rihanna je ovaj ruž za usne vlastitog brenda Fenty nosila u više navrata. Lagana, mat i mekana formula dizajnirana je da savršeno odgovara svakom tonu kože. A ste u žubi, njegov precizni aplikator pomoći će vam da našminkate usne u jednom potezu.