DRUGA VREMENA

Sjećate li se ljubičaste seksi Versaceove haljine koju je Elizabeth Hurley nosila prije 21 godinu? I dalje joj stoji kao salivena

20.05.2020 u 14:09

Bionic
Reading

Britanska glumica nije ostarjela ni dana, a i tijelo joj je i dalje u top formi, baš kakvo joj je bilo 1999. godine, kada je na jednu dodjelu nagrada stigla ruku pod ruku sa svojim tadašnjim partnerom Hughom Grantom, odjevena u usku Versaceovu haljinu, a koju je ponovno odjenula u karanteni

Slavni magazin Harper's Bazaar pokrenuo je projekt pod hashtagom #TurnUpNotIn, u kojem traže od slavnih osoba da poziraju za društvene mreže u najsmjelijim kreacijama. Izazov je bez pogovora prihvatila i 54-godišnja Elizabeth Hurley, koja se uvukla u usku Versace haljinu koju je nosila davne 1999. godine, a koja joj i dalje stoji kao salivena.

'Imam milijun divnih uspomena i znam točno kada sam nosila koju kreaciju. Ovu haljinu, koju sam odabrala za izazov s potpisom je Atelier Versacea i nosila sam je prije 21 godinu na dodjeli modnih nagrada CFDA. Tamo sam stigla sa sovjim tadašnjim dečkom Hugh Grantom i odlično se provela. Čim sam došla kući spremila sam je na sigurno pa je i dalje savršena', otkrila je za Harper's Bazaar Elizabeth Hurley.

Inače, britanska glumica već je godinama, između ostalih modnih kuća, vjerna Versaceu. Još je 1994. zadivila sve u haljini koju je nosila na premijeru filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' i od tada rado i često nosi upravo njihove kreacije.