BEAUTY SAVJET

Vizažistica razotkrila Meghan Markle: Ovom triku vojvotkinja rijetko odolijeva

20.11.2018 u 18:54

Bionic
Reading

Za pjegice i prirodan izgled bez pretjerivanja sa šminkom može se reći da su zaštitini znak Meghan Markle, no vizažistica Stacey Whittaker otkrila je trik kojemu lijepa vojvotkinja rijetko odoljeva, a s kojim naglašava jedno područje tijela

Vojvotkinja od Sussexa zablistala je u ponedjeljak na humanitarnoj večeri pod nazivom Royal Variety Performance u londonskom Palladiumu i još jednom pokazala da je prava modna ikona.

Megahan je za tu večer odabrala kombinaciju topa s tankim naramenicama u crnoj boji s bijelim ukrasima i maksi suknju s potpisom londonskog brenda Safiya, a iako je na lice nenametljivo nanijela make up, za blistav izgled ipak je posegnula u torbicu sa šminkom.

Za sjajan dekolte lijepe Meghan zaslužan je blistavi highlighter na kojemu nije štedjela, a ovaj trik vojvotkinja koristi redovito kad nosi odjeću bez ramena i njoj omiljeni lađa otvor.

Nanošenje highlightera na područje oko ključnih kostiju trik je s koji će Meghan osiguravati blistav izgled i u trudnoći, smatra nagrađivana vizažistica slavnih Stacey Whittaker.

'Ovakav način korištenja highlightera naglašava ljepotu i sjaj Meghan Markle na najbolji mogući način, pružajući joj zapanjujuć i zdrav izgled pa vjerujem da će joj njezin vizažist savjetovati da ga primjenjuje i tijekom trudnoće', rekla je za Femail Whittaker.

  • +13
Meghan Markle trudnički trbuh Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svježa i blistava koža, prirodne usne i prigušene oči omogućuju pjegicama Meghan Markle da zablistaju u punom sjaju, a Whittaker smatra da nanošenjem highlightera na dekolte i ramena Meghan taj blistavi izgled nastoji protegnuti i izvan lica kako bi ostavila dojam cjelokupnog blještavila.

Odjeća bez naramenica i lađa otvor omogućuju ovom šminkerskom triku da dođe do punog izražaja, a Whittaker misli kako bi to mogao biti i pravi razlog zašto Meghan često vidimo u takvim izdanjima.

'Nema ništa čudno u tome što se Meghan često odlučuje za ovakve stajlinge, jer oni joj stvarno odlično stoje', kaže Whittaker i savjetuje da ako želite isprobati trik, umjesto highlightera u prahu odaberete onaj u obliku kreme, jer se brzo i jednostavno može nanijeti prstima, kistom ili spužvicom.

LJETNI 'MUST HAVE'

10 highlightera za svačiji džep kojima ćete naglasiti svoj brončani ten

Pogledaj galeriju