BEZ GREŠKE

Blista u trudnoći: Meghan Markle ponovno zadivila u vječitom klasiku

19.11.2018 u 21:11

Bionic
Reading

Da je Meghan Markle najveća konkurencija Kate Middleton na britanskom dvoru nije ništa novo, a uvjerljivim je modnim izdanjem na humanitarnoj večeri pod nazivom Royal Variety Performance u londonskom Palladiumu iznova dokazala da je nova modna ikona

Zgodna 37-godišnja Amerikanka osvaja profinjenim stilom pa je za ovu večer odabrala senzacionalnu kombinaciju s potpisom londonskog brenda Safiya.

Radi se o topu s tankim naramenicama u crnoj s bijelim ukrasima i maksi suknji za koji treba izdvojiti oko 14 500 tisuća kuna.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja je kosu podignula u ležernu punđu, a make up je bio nenametljiv.

Društvo joj je pravio suprug princ Harry koji je pazio na svoju trudnu suprugu, a par se podružio i između ostaloga i s Garyjem Barlowom, nekadašnjim članom Take Thata i kolegama, Howardom Donaldom i Markom Owenom, te gumcima iz mjuzikla 'Hamilton' s kojima su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa već dva puta upoznali.

Kreaciju s potpisom brenda Safiya, plavu haljinu s plaštom, Meghan je već nosila na turneji na Fijiju.

Inače, najavljeno je kako će polusestra britanske vojvotkinje, koja je od ranije poznata medijima zbog svojih komentara i miješanja u novi život svoje sestre, izdaje novu knjigu memoara koji bi, kako tvrdi trebali pokazati pravo Meghanino lice.

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton - Festival sjećanja na poginule u 1. Svjetskom ratu Izvor: Pixsell / Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Samantha Markle, autorica knjige, tvrdi kako svijet zapravo nije upoznao Meghan kakva ona zaista je te da se njezin život u kraljevskoj obitelji temelji na velikim lažima, pa ih upravo ona namjerava otkriti široj publici.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Zanimljiv je i termin izlaska knjige, upravo u proljeće, kada bi Meghan trebala svome suprugu princu Harryju podariti prvog nasljednika.