GLOMAZAN I SVESTRAN

Visoke čizme obilježit će mjesece pred nama, a u ovaj model najviše se isplati investirati

21.09.2022 u 11:50

Bionic
Reading

Među trendovima u svijetu obuće za nadolazeću sezonu vrijedi istaknuti veliki boom visokih modela čizmi - obuće koja je oduvijek prisutna na modnoj sceni, u većoj ili manjoj mjeri kao tradicionalan odabir sa značajnim padom temperatura

Ono najgore – ili najbolje, ovisno kako gledate – u popularnosti visokih čizmi je količina opcija koje nam se nudi ovogodišnje sezone jesen/zima. Ipak, među svim verzijama, zahvaljujući svestranosti i udobnosti, izdvajaju se visoke čizme s glomaznim potplatom.

Po uzoru na modele kakvi su modnom scenom dominirali prošle godine, visoke čizme glomaznog potplata prednjače na listi najpopularnijih silueta za ovu sezonu.

  • +12
Čizme s glomaznim potplatom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako brojni ljubitelji mode vole istaknuti, ove čizme kombiniraju najbolje od oba svijeta - udobne su poput tenisica, a stajlinzima daruju opušteni dojam s notom sofisticiranosti. Osim toga, zahvaljujući glomaznom izgledu pete u stanju su podići i najjednostavniju odjevnu kombinaciju.

Poseban spomen zaslužuju čizme ove vrste u crnoj boji. Razlog? One su idealna bazna obuća koja ne samo da se kombinira uz sve, već i stilizira figuru, pogotovo u slučaju XL modela koji sežu daleko iznad koljena.