DOBRO JOJ IDE

Viktorija Rađa zna kako isfurati najupečatljivije čizme ove sezone

04.12.2022 u 12:41

Bionic
Reading

Na koncertu Matije Cveka, održanom u Maloj dvorani Doma sportova, našao se i bračni par Viktorija i Dino Rađa, a upravo je bivša misica oduševila svojim modnim odabirom, spojivši najveće trendove sezone

Novi izlazak bračnog para Rađa bio je idealna prilika da Viktorija Rađa još jednom pokaže odličnu modnu kombinaciju, kojima se ne ustručava istaknuti svoje najbolje adute. Duge, vitke noge Viktorija je dodatno vizualno izdužila stajlingom koji je bio za svaku pohvalu.

Preko crne mini haljine, koja se gotovo nije ni vidjela, Viktorija je odjenula svijetloružičasti predimenzionirani sako, koji je posljednjih nekoliko sezona apsolutni must have među ljubiteljicama mode.

Preko ramena je prebacila malu crnu torbicu, kosu je zavezala u visoki rep, a sve je zaokružila upečatljivim čizmama koje su ove sezone našle mjesto u ormarima brojnih trendseterica.

U MALOJ DVORANI DOMA SPORTOVA

[FOTO] Za koncert Matije Cveka tražila se karta više, a nisu ga propustili ni brojni poznati

Pogledaj galeriju

Riječ je o crnim čizmama iznad koljena, koje su u njezinom slučaju bile na visoku petu. Iako možda izgleda model idealan za sve prigode, s njima se lako može pogriješiti, no kod Viktorije Rađe to nije bio slučaj. Ona dobro zna da takve čizme fantastično izgledaju u kombinaciji s nečim manje upečatljivim, poput vječite male crne haljine.

Budući da su ovakve čizme same po sebi vrlo dominantne, ostatak stajlinga mora biti neutralan - oversized komadi od pletiva, haljine ili suknje pročišćenih linija, boyfriendkošulje, sakoi... I još jedan savjet - najbolje izgleda to kada se između čizama i ruba odjeće ipak vidi malo kože.