top izbor

Kate Middleton je ovom haljinom najavila modni trend koji obožavamo: Bacite oko na naljepše haljine na točkice za ovu sezonu

14.04.2022 u 09:02

Bionic
Reading

Kate Middleton jedna je od dama čijem se modnom stilu divimo i sa guštom vrlo često kopiramo. Vojvotkinja od Cambridgea nevjerojatno dobro usklađuje stajlinge sa prigodama, a ono što ona odjene nerijetko postane pravi modni trend. Nedavno smo je vidjeli u sjajnoj haljini na točkice, a upravo takav model haljine bit će jedan od najpoželjnijih ovog proljeća

Haljina je uvijek dobar modni odabir, njima se u tren oka postiže super chic izgled popraćen elegancijom i sofisticiranošću. Stoga ne čudi da u proljetne dane obožavamo haljine, a vojvotkinja Kate Middleton dala je naslutit kakav će trend vladati ove sezone.

Nedavno povodom komemoracije za princa Philipa Kate je odjenula model haljine koji je mnogima zapeo za oko, a prema svemu sudeći takve haljine naći se u ormarima brojnih ljubiteljica mode.

  • +8
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Mischa Schoemaker / AFP / Profimedia

U crnoj haljini na bijele točkice čiji dizajn potpisuje dizajnerica Alessandra Rich Kate je stigla u Westminstersku opatiju i privukla je sve poglede. Istovremeno elegantna i vrlo chic.

Ovim modnim izborom Kate je potvrdila kako se ove sezona retro moda vraća na velika vrata, a haljine s točkicama inspirirane 50-ima pravi su hit. Posebno su lijepe one s nježnim puf rukavima i remenom koji naglašava siluetu. Ženstvene, razigrane, ali ipak chic i elegantne – s haljinom na točkice ovog proljeća ne možete pogriješiti. Nosite ih, baš poput Kate, uz klasične salonke, decentni nakit i mali clutch torbicu ili pak znatno ležernije uz gležnjače, kožnu jaknu ili loaferice i pleteni kardigan.

  • +9
Haljine s točkicama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije