baza dobrog outfita

Poznate dame vjerne su bijeloj košulji, evo kako ju stiliziraju

23.06.2023 u 08:01

Bionic
Reading

Bezvremenska privlačnost bijele košulje ne može se poreći. Ona je neophodan dio ormara koji uvijek impresionira, bilo da je nosite u kombinaciji s ležernim trapericama ili uz elegantne hlače, košulju ćete rado nositi u raznim prigodama

Za bijelom ćemo košuljom rado posegnuti u trenutcima kada ne znamo što bismo odjenuli, a želimo izgledati trendi i cool. Sjajan je izbor za poslovne prilike, ali i opuštena druženja. Odabir savršene bijele košulje zahtijeva pažljivo razmatranje jer sitni detalji čine razliku.

Različiti dojam košulje postić ćete, primjerice, načinom na koji nosite rukave ili krojem za koji se odlučite. Slavne dame rado nose ovaj komad te ga kombiniraju u raznim prigodama.

Katie Holmes

Glumica Katie Holmes često je nazivana kraljicom ulične mode, a njezine odjevne kombinacije pokazatelj su kako je vrlo jednostavno izgledati chic. Ovaj je put kraćoj bijeloj košulji na kopčanje dodala traperice širokih nogavica.

Victoria Beckham

Stil Victorije Beckham mnogi bi rado kopirali jer baš uvijek izgleda dotjerano i odjeveno u skladu sa svojom vitkom građom. Svoju klasičnu bijelu košulju kombinirala je s ravnim trapericama i kaputom, a cijeli outfit razbila je potpeticama u jarkoj crvenoj boji.

Taylor Swift

Bijela košulja sjajan je odabir i za ljetne mjesece, no preporučaju se one prozračnijih materijala poput lana. Taylor Swift ovog je dana svoju bijelu košulju ugurala u kratke traper hlačice, a na nogama je nosila cool 'rimljanke', a ova kombinacija može vam biti inspiracija za jednostavne, a upečatljive kombinacije za ljetna druženja.

Eva Longoria

Odličan način da poboljšate svoj izgled je da svoju košulju nosite uz trendi suknju i štikle. Ako želite još zanimljiviji look, otkopčajte prvih par gumbića i ukrasite se ogrlicom, baš kao što je to učinila Eva Longoria.

  • +5
Bijele košulje Izvor: Profimedia / Autor: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia