na vrhu liste

Ovaj modni brend proglašen je najpopularnijim, a njegov topić sada svi žele imati

26.07.2023 u 12:33

Bionic
Reading

Modna tražilica Lyst objavila je popis najpopularnijih brendova i proizvoda u posljednja tri mjeseca, a jedna od najstarijih luksuznih kuća iz Španjolske ima razloga za sreću

Svakog tromjesečja tražilica Lyst analizira ponašanje svojih korisnika s ciljem kreiranja ‘The Lyst Indexa’, ljestvice najpopularnijih brendova trenutka i proizvoda u posljednja tri mjeseca. U prethodnom kvartalu kao najpoželjniji brend nametnula se talijanska Prada, dok se na prvo mjesto na listi najtraženijih modnih artikala smjestila torba Icare s potpisom brenda Saint Laurenta.

U ovom kvartalu, međutim, ukus modnih konzumenata nešto je drukčiji, na sreću španjolske modne kuće Loewe i njezina kreativnog direktora, dizajnera Jonathana Andersona.  

  • +33
Loewe FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Tijekom proteklih 12 mjeseci Loewe je doživio meteorski uspon, popevši se za 13 mjesta na Lystovoj ljestvici, sve do prvog mjesta. Osim što je trenutno najatraktivniji brend s porastom pretraga od 19 posto, luksuzna kuća potpisuje i najpopularniji proizvod.

Riječ je o skromnom bijelom topu, ukrašenom logom španjolske kuće kakvog je u svijetu slavnih među prvima isfurala beauty mogulica Kylie Jenner.

Nešto dalje, na četvrtom mjestu ove ljestvice nalazi se prepoznatljiva Loewe torba od rafije.

Između odjevnih kombinacija s potpiso brenda Loewe koje je Beyoncé nosila tijekom svoje svjetske turneje, ‘Renaissance’, kolekcije ‘Paula's Ibiza’ i Loewe komada koje nose najveće predvodnice trendove, nije ni čudo što je brend na glasu kao najpopularniji.

Nakon takvog uspjeha u ovom kvartalu, čovjek se pita što nam Jonathan Anderson, umjetnički direktor kuće, sprema za ostatak godine.

  • +7
Torbe od rafije brenda Loewe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo
30 days of summer