zahvala medicinskim djelatnicima

Vi ste naši heroji!

05.05.2020 u 12:25

Bionic
Reading

Dragi medicinski djelatnici hvala vam što ste radeći svoj posao omogućili nama da možemo raditi svoj. Posebne pogodnosti za sve medicinske djelatnike pripremila je Tekstilpromet grupacija

Pogođeni trenutnom situacijom s COVID-19 i uvidjevši koliko je truda i borbe uloženo u borbi protiv virusa, htjeli smo se na poseban način zahvaliti našim herojima jer zbog njih radimo ponovno što najbolje znamo.

Zapošljavamo više od 900 ljudi i imamo više od 150 prodavaonica tako da zaista osjećamo cijelu problematiku te imamo posebnu želju da se ujedinimo i pridonesemo na način koji možemo zajednici, od proizvodnje tekstilnih maski pa do ove akcije. Ujedno tako obilježavamo i podcrtavamo 70. godišnjicu postojanja Tekstilpromet grupacije.

Kao znak zahvale našim herojima u borbi protiv nevidljivog neprijatelja svim medicinskim djelatnicima daruje se poseban popust u svim prodavaonicama Tekstilpromet grupacije: Centra, Top sport, Naš dom, Gerry Weber, camel active, Galeb….i mnogim drugima. Akciji se odazvala i poduprijela je i PBZ Card Premium Visa kartica.

Svi medicinski djelatnici do 16.05., dobivaju 40% popusta na sve artikle u svim prodavaonicama Tekstilprometa.

Potražite svoje omiljene brendove na više od 150 lokacija diljem Hrvatske.

Više informacija o akciji potražite ovdje. Popis prodavaonica u kojima možete ostvariti popuste pogledajte ovdje.