HRVOJE RUPČIĆ O PREKIDU:

'Veza nije bila obična, tako da nije bio običan ni kraj'

29.01.2014 u 10:25

Bionic
Reading

Nakon pet godina bubnjar Cubisma Hrvoje Rupčić i glumica Zrinka Cvitešić prekinuli su svoju burnu ljubavnu vezu koja se u zadnje vrijeme suočila s teškim izazovom

Naime Zrinka je počela uspješno graditi karijeru u Londonu, u kojem je brzo dobila brojne pohvale i priznanja za svoj talent, ali je udaljenost na kojoj su se našli vjerojatno ostavila posljedice na njihovu vezu.

Prvi je vijest o njihovom prekidu donio tjednik Story, a Hrvoje je objavio poprilično ciničan status na svom profilu na Facebooku.


Hrvoje je otkrio da je do prekida njihove veze došlo zbog problema koje nisu mogli riješiti, a kako ona otpočetka nije bila obična, tako se nije mogao očekivati ni običan kraj.

'Kako naša veza od samog početka nije bila obična, tako se nije mogao očekivati ni običan kraj. Naime kraj se desio kada su se pojavili problemi koje nismo bili u stanju riješiti itako je uzrok raspada bio uzrok, a kao posljedica svega se desila posljedica. Od ovako strastvene veze zaista nismo ni očekivali da završi uobičajeno!', piše, između ostaloga, Hrvoje.