PRAKTIČNE KRPICE

Vesela kolekcija Stelle McCartney nadahnuta sportskim duhom

04.10.2016 u 11:53

  • +12

Stella McCartney

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Uslijed vijesti o pljački Kim Kardashian za vrijeme pariškog Tjedna mode, poznata britanska dizajnerica Stella McCartney priredila je energičnu reviju prepunu svježih komada za iduću sezonu proljeće/ljeto

Ljubav prema sportskim komadima, koja joj je s godinama osigurala unosan ugovor s brendom Adidas, Stella McCartney sada je pretočila u novu kolekciju za proljeće/ljeto predstavljenu na pariškom Tjednu mode.

Sportski elementi najviše su bili vidljivi u pojedinostima poput traka na visokostrukiranim hlačama širokog kroja, topova nalik majicama s kapuljačom hudicama, dugim majicama-tunikama ispod kojih su nošene tajice s uzorkom.

U novoj kolekciji McCartney je također pokazala zanimljivu interpretaciju košulja začinjenih plavim prugicama i predimenzionirane balonere u zemljanim tonovima.

Sloganom 'Thanks, Girls' na predstavljenim komadima u znaku crvenih i plavih pruga na bijeloj podlozi odala je počast uspjesima britanskog olimpijskog tima, a sloganom 'No fur no leather' ponovno ukazala na napore svog brenda u korištenju prirodnih materijala lišenih okrutnosti prema životinjama.

Noseći svježe komade nadahnute sportskim duhom, modeli su u plesnoj i karnevalskoj atmosferi zatvorili još jednu uspješnu reviju poznate britanske dizajnerice.