NITKO KAO ONA

Veliki povratak seks simbola 90-ih: Pamela Anderson izgleda kao u danima najveće slave

31.01.2023 u 08:54

Bionic
Reading

Baš kao na malim ekranima u eri 90-ih, legendarna Pamela Anderson dominirala je u crvenom na premijeri vlastitog dokumentarca u produkciji Netflixa

O svom privatnom životu i karijeri, Anderson je iskreno progovorila u dokumentarcu ‘Pamela: A Love Story’ nastalog pod redateljskom palicom Ryana Whitea. Ovoga utorka dokumentarac je debitirao na Netflixu, a u povodu svečane premijere njegova glavna junakinja uspjela je posebno zablistati.

  • +7
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvijezda ‘Spasilačke službe’, mnogi će se složiti, i u šestom desetljeću života izgleda kao u danima najveće slave. Mladoliki izgled i modnu počast ulozi koja joj je donijela svjetsku slavu 90-ih istaknula je pripijenom, crvenom haljinom, ali i prepoznatljivom frizurom, koju se danas brojne dame trude postići.

Poznata plavuša i seks simbol 90-ih na svečanoj premijeri pojavila se u društvu sinova, 26- godišnjeg Brandona Thomasa i godinu mlađeg Dylana Leeja, koje je dobila u braku s glazbenikom Tommyjem Leejem.

Dokumentarni film o najpoznatijoj plavuši iz 90-ih snimio je Ryan White i uslijedio je nakon što je svjetlo dana ugledala hvaljena mini serija ‘Pam & Tommy’ o njezinoj turbulentnoj vezi s glazbenikom.

Anderson je u spomenutoj seriji utjelovila Lily James, a iako je serija zaradila hvalospjeve kritičara i gledatelja, nije dobila blagoslov legendarne plavuše.