LOVE LOVE BEACH FESTIVAL

Vatreno otvorenje Ljubavnog festivala na Zrću

04.07.2013 u 19:12

Bionic
Reading

Nakon nekoliko prvih vatrenih večeri, kojima je klub NOA na Zrću otvorio sezonu uz svoju rezident DJ postavu, u srijedu navečer je u NOA-i započeo prvi veliki Love Love Beach Festival

Prvog su dana nastupili fenomenalni Blacksoul, vodeći hrvatski DJ, producent i vlasnik labela Blacksoul Music, te posebni gosti iz susjedne Italije - popularni dvojac Nice7.

Momci iz Nice7 poznati su po svojim sunčanim turnejama, raznim hitovima izdanim na labelima Defected i Noir Music, kao i atmosferi koju posebno kroje za svaki svoj event. Tako je bilo i ovog puta i klub je gorio u fenomenalnoj plesnoj atmosferi.


Festival se nastavlja programom ANALOG, u sklopu kojeg nastupaju četiri sjajna NOA-ina rezident DJ-a, a u petak, posljednjeg festivalskog dana, nastupa ime koje će poput magneta privući brojne poklonike vrhunskog partijanja i sve ostale glazbene znalce – čuveni i jedinstveni Joris Voorn, globalni teškaš DJ scene te jedan od najrelevantnijih techno producenata. Publiku će najprije zagrijati mladi Ivica Petak, a onda će stvari u svoje ruke uzeti veliki Voorn. Za njega je dovoljno reći da je posljednjih godina svojim nastupima pokorio publiku u Europi, Japanu, Hong Kongu, Kini, Singapuru, Australiji, Rusiji, Brazilu, Kolumbiji, Izraelu, Detroitu, Chicagu i New Yorku.