VEČERNJI STAJLING

Vanna zna da je mala crna haljina apsolutni 'must have' i nosi je sjajno

05.07.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Pjevačica Vanna jedna je od onih dama na domaćoj sceni koja je dugi niz godina vjerna istom modnom izričaju, a sve njezine modne kombinacije uvijek prolaze itekako zapaženo

'Party mode', poručila je glazbenica Vanna ispod svoje nove objave na 'mreži' i ponovno oduševila vojsku obožavatelja svojim izgledom.

Da s godinama izgleda samo sve bolje i bolje dokazala je poziravši u crnoj mini haljinici u kojoj je uspjela istaknuti svoje sjajne noge, a koje je dodatno naglasila Valentino kultnim cipelicama sa zakovicama.

Lijepa plavuša za ovu se prigodu odlučila urediti u stručnim rukama svoje dugogodišnje prijateljice Sanje Agić, koja vodi brigu o njezinom make-upu. Kosu je ovoga puta zalizala u nisku punđu i time izbrisala nekoliko godina sa svoga lica.

Osim toga, Vanna dobro zna da se u garderobi svake žene treba naći jedna mala crna haljina, koja će biti nosiva u mnogim prigodama. Ovu romantičnu verziju s volanima na rukavima moguće je nositi u večernji prilikama, kako je odabrala lijepa Vanna, baš kao i u dnevnim izdanjima uz ravne cipele ili trenutno vrlo popularne espadrile.

  • +21
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo