FASHION GURU

Nemrem vjerovati da je Vanna najbolje odjevena na nekom događaju

  • 10.03.2022 u 15:22

  • Bionic
    Reading

    Na trećoj dodjeli Top.HR Music Awards pojavila su se brojna poznata lica s naše glazbene scene, no modnu pobjedu odnijela je Vanna u chic srebrnom stajlingu

    Nemrem vjerovati da je Vanna najbolje odjevena na nekom događaju, ali upravo je tako bilo na nedavnoj glazbenoj manifestaciji. Na njoj su se, naravno, pokazali sveprisutni i nezaobilazni Huljići - više nikam nemreš, a da barem jednog od njih ne vidiš.

    Čudno je jedino to što je Tonči bolje odjeven od gospođe. Pojavila se i Alka u perju, a ipak je bila umjerena, koliko god je to moguće u njenom slučaju.

    A što se tiče Matije Cveka, mogao bi više izaći iz sivog sakoa.

    u znaku žena

    [FOTO] Baršun, šljokice, perje: Poznate dame s domaće glazbene scene blistale na dodjeli nagrada

    Pogledaj galeriju

    I tako se opet vraćam na Vannu jer je uvjerljivo najbolje izgledala na dodjeli nagrada u blještavoj haljini i visokim čizmama, a njoj uz bok bila je Emilija Kokić, također s dobrim stajlingom.

    Očekivao sam ipak malo više dobro sređenih faca na ovakvom događaju, ali kakva nam je popularna mjuza, ni ne može biti drugačije...

    • +28
    Dodjela Top.HR Music Awards Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Mario Poje

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.