EKSKLUZIVNA SURADNJA

Valentino kreira za Gap

23.11.2010 u 11:53

Bionic
Reading

Dok poklonici H&M-a nestrpljivo iščekuju lansiranje Lanvinove kolekcije u njihove dućane, drugi poznati lanac odjeće Gap predstavio je modele koje je za njih kreirao Valentino

Američki lanac odjeće Gap također je prihvatio trend suradnje s poznatim dizajnerima koji se u slučaju H&M-a pokazao vrlo uspješnim. Gap se odlučio za suradnju s talijanskom modnom kućom Valentino koja je za njih kreirala nekoliko modela. Kapsulna kolekcija sa sedam modela bit će dostupna u dućanima krajem mjeseca. Ovim potezom Gap se nada popraviti slabije rezultate prodaje koje bilježi u posljednje vrijeme. S lošim poslovnim rezultatima poklopila se i promjena prepoznatljivog loga, kojem su se ponovo vratili suočeni s brojnim kritikama.

Dizajneri Maria Grazia Chiuri i Pier Paolo Piccioli, koji su preuzeli vodstvo modne kuće Valentino nakon što se Valentino Garavani povukao u mirovinu 2008, prilagodili su prepoznatljive karakteristike svoje modne kuće Gapovoj modnoj viziji, tako da su modeli prepuni dobro ukomponiranih volana i mašnica. Kako to izgleda, pogledajte u fotogaleriji.