DOMINACIJA DENIMA

Vadite traper košulje iz dubine ormara! Ove sezone vratile su se u modu na velika vrata i izgledaju bolje no ikad

10.11.2022 u 10:32

Bionic
Reading

Godina 2022. na modnoj sceni postala je godinom trapera. Od velikog povratka širokih traperica do traper izgleda nadahnutih modom s početka milenija – nijedan drugi trend posljednjih mjeseci nije toliko dominirao pistama i ormarima modnih ovisnica

Denim kao bezvremenski i jedan od najomiljenijih materijala danas viđamo i na čizmama, što dovoljno govori od njegovoj rasprostranjenosti i popularnosti koju uživa na modnoj sceni.

Poželite li ove sezone napravuti odmak od nošenja omiljenih džempera, nikako nećete pogriješiti odabirom dobre stare košulje od trapera, a još k tome ako ju isfurate s drugim komadima od denima, trendovski izgled je zagarantiran.

  • +4
Košulje do trapera Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako dizajnerski tako i high street brendovi ove sezone potrudili su se ponuditi mnoštvo verzija košulja od trapera za svačiji ukus i džep.

Jednobojne verzije, bez pranja i ukrasnih detalja, izgledaju posebno elegantno i moderno, a statememnt inačice ukrašene volanima ili mašnama nesumnjivo će podići svaki stajling na novu razinu.

Potonje su idealan stilski partner u jesenskim lookovima nadahnutim modom 70-ih, a jednako će dobro pristajati i razigranim stajlinzima preppy estetike.

Košulje od tamnog trapera bez sumnje su najelegantniji način nošenja ovog vječnog materijala. U nijansama od tamnoplave do sive do crne, traper košulja prikladna je i za ured. Kompletan izgled tamnog trapera s odgovarajućim trapericama u istoj nijansi također je posebno chic, a evo kako košulje od trapera stajlinzima ističu ljubiteljice mode s Instagrama.