pametno i efikasno kuhanje

Uz inovativne kućanske uređaje: Održana kreativna Samsung kulinarska radionica u Kotluša studiju

16.06.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Polaznici su imali priliku sudjelovati u kuhanju zanimljivih i ukusnih jela!

Tvrtka Samsung organizirala je jedinstvenu kreativnu kulinarsku radionicu u prostorima Kotluša Kitchen Studija. Na radionici, polaznici su imali priliku uroniti u svijet fusion kuhinje i recepata putem tečaja koji su vodili Mihaela Vargašević i Vedran Bošković. Predstavnici tvrtke Samsung su im predstavili inovativne Samsung uređaje za pametnu kuhinju, a u središtu kuhinje istaknuo se i Samsung Bespoke, moćan i elegantan hladnjak obogaćen inovativnim tehnologijama, koji odgovara svakoj kuhinji.

Inovativni kuhinjski uređaji za pametno i efikasno kuhanje

Ono što je činilo ovu radionicu posebnom bila je uporaba inovativnih Samsung uređaja za modernu kuhinju, kao što su pametne pećnice, indukcijske ploče i hladnjaci. Polaznici su koristili ove inovativne uređaje kako bi pripremili svoja jela, a pritom su imali priliku vidjeti i prezentaciju mnogobrojnih mogućnosti koje ovi Samsung uređaji pružaju za pametno kuhanje. Uz uređaje za kuhanje, polaznici su se koristili i Samsung Tab S8 tabletima, koji su im omogućili jasni prikaz uputa i recepata. Samsung je stvorio inspirativno okruženje na ovoj kreativnoj radionici, spajajući kuhinju, recepte i najnoviju tehnologiju pametne kuhinje kako bi sudionicima pružio izvanredno iskustvo i obogatio njihovo znanje o kuhanju.

U središtu ove kulinarske radionice bio je Samsung Bespoke hladnjak koji je opremljen inovativnim i naprednim tehnologijama za izrazito visoku razinu funkcionalnosti koliko god opsežne vaše potrebe u kuhinji bile. Uz brojne kombinacije boja koje omogućava prilagodljiv dizajn Bespoke hladnjaka, SpaceMax ™ tehnologija uz visokoučinkovitu izolaciju omogućava prostran prostor za pohranu, budući da tanke stijenke omogućuju više mjesta bez smanjenja energetske učinkovitosti. Hladnjak sadrži All-Aroung Cooling tehnologiju koja ravnomjerno hladi svaki odjeljak, a hladan zrak kruži kroz strateški postavljene otvore kako bi osigurao optimalnu temperaturu. Ako vam ikad zatreba dodatnog prostora, vrlo lako možete prenamijeniti određeni dio hladnjaka iz zamrzivača u hladnjak ili obrnute. Uz inovativne i funkcionalne tehnologije, Samsung Bespoke hladnjak pravo je rješenje za sve koji od svojeg hladnjaka ipak očekuju nešto više.

Uz Bespoke hladnjak polaznici su se koristili i drugim Samsung pametnim uređajima za kuhanje kao što su Bespoke pećnica i indukcijska ploča. Samsung Bespoke pećnica pruža impresivnu zapremninu od 76 litara, a opremljena je naprednim tehnologijama kao što su AirFry i Air Sous, za pripremu ukusnih jela uz pomoć vrućeg zraka, čime osigurava zdraviji pristup kuhanju sa smanjenom količinom ulja. Pećnica je opremljena tehnologijom koja omogućuje kuhanje i pečenje s vrućim zrakom, što znači da nije potrebno koristiti dodatne uređaje koji zauzimaju prostor u kuhinji. Osim toga, pećnica ima ugrađen termometar koji omogućuje kontrolu optimalne temperature tijekom pripreme jela. Na radionici, osim pećnice, sudionici su imali priliku kuhati i na Samsung indukcijskoj ploči, koja uz svoju Flex zonu omogućava dovoljno prostora za lonce i tave, čak i one neobičnih oblika koji često predstavljaju izazov.

Samsung, jedan od vodećih globalnih proizvođača kućanskih aparata, ponosi se cjelovitim ekosustavom uređaja koji su neophodni za opremanje funkcionalne i pametne kuhinje. Njihovi kuhinjski uređaji nisu samo iznimno funkcionalni i visoke kvalitete, već su dizajnirani da djeluju u sinergiji kako bi olakšali rad i povezali sve potrebno korisnicima u kuhinji, stvarajući smislenu cjelinu.

###

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet pametnih televizora, pametnih telefona, prijenosnih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.