CRVENA JOJ PRISTAJE

Uvijek u korak s trendovima: Kraljica Letizia u hlačama koje su savršena alternativa trapericama

23.11.2022 u 20:17

Bionic
Reading

Na današnjem pretrpanom rasporedu španjolske kraljice Letizije našao se posjet bolnici u Barceloni, za koji se, baš kao i za bilo koju drugu priliku, pomno dotjerala

Možda bi na prvu pomislili kako džemper i kožne hlače nisu kombinacija koju želite nositi, kada vidite odabir 50-godišnje kraljice Letizije, odmah ćete se predomisliti. Uski džemper sa zlatnim gumbima s potpisom Bossa, kao detaljima, na rukavima, savršeno je kliznuo u cool par crvenih kožnih hlača, a odvajao ih je tek tanki, crni, kožni remen. Odabrana nijansa nastavila se ia na paru Lodi salonki s vrtoglavo visokim potpeticama.

Elegantna kraljica Letizia stigla je na događanje o mentalnom zdravlju u bolnicu u Barceloni bez supruga, kralja Felipea VI, a svoju je top kombinaciju zaokružila elegantnim parom visećih srebrnih naušnica s biserima, koje su provirivale iza raspuštene kose. Njezina šminka bila je u potpunosti prilagođena i njime je postigla prirodni izgled.

Inače, kraljica Letizia velika je obožavateljica kože, pa smo je već imali prilike viđati u raznim modelima, dužinama i bojama hlača, ali i u kožnim suknjama, haljinama i jaknama. Ipak, ovaj crveni model nama je trenutni favorit, jer ističe njezin struk i stavlja naglasak na njezine bokove.

  • +3
Kraljica Letizia u crvenim kožnim hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Spada / LaPresse / Profimedia

Baš poput pletiva, već duže vrijeme odjevni komadi od kože ne silaze s lista velikih trendova, ponajviše jer se kožne hlače lako kombiniraju i podižu najjednostavnije stajlinge, stoga nimalo ne čudi velika popularnost koju posljednjih sezona uživaju na modnoj sceni.

Kožne hlače u bojama koje u potpunosti pristaju dopaminskom stilu odijevanja modne ovisnice nerijetko kombiniraju s komadima podjednako upečatljivih boja, kojima postižu efekt color block, dok ih brojne od njih stavljaju u fokus kombinirajući ih s neutralnim komadima.