DOBITNA FORMULA

Teško se odlučiti što je bolje - sako ili cipele: Kraljica Letizia zablistala u jednostavnom, ali tako efektnom stajlingu

21.11.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Nakon premijernog posjeta Hrvatskoj, španjolski kraljevski par u madridskoj palači Zarzuela ugostio je sudionike 68. godišnjeg zasjedanja Parlamentarne skupštine NATO-a, a uvijek besprijekorno dotjerana kraljica Letizia tim je povodom iz ormara izvukla jedan od najefektnijih primjeraka sakoa

Jednako kao što je poznata po dobrom stilu, španjolska kraljica Letizia poznata je i po navici modnog recikliranja. Tako je za svečani prijem sudionika zasjedanja Parlamentarne skupštine NATO-a osmislila izdanje u znaku crnog, već viđenog odijela sa efektnim sakoom u prvom planu.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: POOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o odijelu s potpisom lokalnog brenda Pertgaza kojeg je 50- godišnja Španjolka premijerno odjenula 2019. godine na dodjeli nagrada Zaklade princeze od Girone u Barceloni, a svoju glavnu posebnost može zahvaliti detalju dugog nojevog perja istaknutog na rukavima sakoa.

Njegov efektan dojam dodatno je podebljala odabirom zanimljivih slingback salonki ‘Gotrianc’ s PVC detaljem i potpisom slavnoga Manola Blahnika, dok je frizuru svečane punđe oplemenila Chanelovim naušnicama u obliku lista. Poput sakoa potpomognutog hlačama cigareta kroja, komade kojim je zaokružila još jedno besprijekorno izdanje već je imala priliku nositi.