vječni model

Uskočila je u hit jaknu koja će vladati u mjesecima pred nama i dokazala da ovaj trend nema rok trajanja

10.01.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Traperice ravnih nogavica i visokog struka, obična bijela majica, trendi čizme i jakna u motociklističkom stilu koja čitavoj kombinaciji daje završni pečat – najnoviji stajling koji je Kendall Jenner prošetala ulicama Los Angelesa nije mogao proći nezapaženo. A Kendall ujedno najavljuje i trend koji ove sezone nećemo moći, ali ni htjeti izbjeći. Iako nikada nisu potpuno iščeznule, motociklističke jakne vraćaju se na modnu scenu i kreiraju stajlinge vrijedne pažnje

Modne piste s kolekcijama za proljeće/ljeto 2023. prepune su modnih referenci, od stajlinga Mashe Popove ukrašenih tragovima guma do komada Ancuta Sarca inspirirani automobilima F1.

A 'it' djevojke poput Belle Hadid, Dua Lipe i Hailey Bieber pokazale su da su gorljive pobornice ovog stila. Manekenka Kendall Jenner posljednja je u nizu zaljubljenica u ovaj trend, s njezin stajling koji je pokazala na ulicama Los Anglesa utjelovljenje je odličnog urbanog street stylea nosivog baš svaki dan.

  • +4
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Head to Toe Celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tijekom vikenda 27-godišnja manekenka viđena je kako odlazi na doručak, a za tu prigodu odjenula je modnu kombinaciju koja naginje trendovskoj estetici motokrosa. Upečatljiv, a tako nosi look sastojao se od kombinacije trendovskih i vječnih komada. Vječnu bijelu majicu kratkih rukava spojila je s plavim ravnim Khaite trapericama visokog struka i vintage Bates Rave žutom i crnom kožnom jaknom.

Stajling je upotpunila crnim Chimi sunčanim naočalama ovalnog okvira, Cartier Baignoire satom od ružičastog zlata, crnom kožnom torbom za nošenje na ramenu i parom crnih kožnih čizama s potpisom The Rowa.

Tijekom 90-ih, modeli poput Naomi Campbell, Kate Moss i Cindy Crawford bili su poznati po nošenju kožnih motociklističkih jakni u slobodno vrijeme i izvan pista. A taj vječni i nezamjenjivi modni komad itekako je poželjan i danas. Nosiva uz gotovo sve u ormaru, kožna motociklistička jakna svakom stalingu daje taj pomalo opak, rubni izgled.

  • +6
Biciklističke jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije