kao blizanke

Rakitići opet imaju razlog za veliko slavlje: Raquel sa svijetom podijelila nove sretne vijesti u njihovoj obitelji

12.04.2022 u 08:45

Bionic
Reading

Supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, obožavana je zvijezda španjolskih medija, a zanimljiva je i hrvatskoj publici. Oni koji je prate na društvenim mrežama znaju da Raquel Mauri ima jednako atraktivnu sestru Irene Mauri. Jako su bliske, zajedno vježbaju i putuju, a nerijetko dijele i zajedničke fotke kojima uvijek razvesele svoje pratitelje

Irene Mauri je starija sestra Rakitićeve supruge Raquel, no to bi malo tko pogodio jer izgledaju kao blizanke, pogotovo na njihovim posljednjim zajedničkim fotografijama na kojima je otkriveno kako Irene očekuje svoje prvo dijete.

Sestre su zajedno pozirale u Sevilli, a na njima ponosna Raquel svoju sestru drži za trbuh tako pokazujući da je u drugom stanju. Irene je domaćoj javnosti bila nepoznata do 2018. godine, kada je bila u Zagrebu sa sestrom na proslavi srebra koje su vatreni osvojili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Raquelina starija sestra bavi se fotografiranjem i radi u foto studiju 'Foto Alba' u Španjolskoj. Udana je za Alberta Maqueza Lopeza.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia