PRVA STAMBENA ŠTEDIONICA

Uplaćena državna poticajna sredstva

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 12.03.2012 14:06
  • Objavljeno 12.03.2012 u 13:52
ZABA_PSS_kucica

ZABA_PSS_kucica

Izvor: tportal.hr / Autor: zaba

Ministarstvo financija doznačilo je klijentima Prve stambene štedionice 64 milijuna kuna državnih poticajnih sredstava za 2010. godinu

Sredstva su pripisana na štedne račune klijenata s datumom primitka 07.03.2012. godine, a stanje na svom štednom računu u PSŠ klijenti mogu provjeriti putem internetskog bankarstva Zagrebačke banke e-zabe, bankarstva putem mobitela m-zabe i u izvatku.

Državna poticajna sredstva iznose 15% od iznosa raspoložive stambene štednje, maksimalno do 750,00 kuna godišnje.

Tijekom 13 godina poslovanja, u Prvoj stambenoj štedionici sklopljeno je više od 500.000 ugovora o stambenoj štednji, te i dalje bilježimo jednaki interes klijenata za nove ugovore o stambenoj štednji kao i prethodnih godina.

Zahvaljujući i relativno malim iznosima stambene štednje te kreditu uz fiksnu kamatnu stopu za cijelo razdoblje otplate moguće je uvelike poboljšati kvalitetu stanovanja. Kredit za opremanje stana, kupnju namještaja, bijele tehnike kao i za adaptaciju i rekonstrukciju stambenog prostora te kupnju kuće, stana ili građevinskog zemljišta, klijenti mogu koristiti uz fiksnu kamatnu stopu već od 4,90%.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi