poharala crveni tepih

Unatoč vjetru i kiši ona izgleda senzacionalno

27.04.2017 u 15:32

Bionic
Reading

Model Chrissy Teigen na crveni je tepih stigla poput prave zvijezde. Uoči proslave 100 najutjecajnijih osoba, manekenka je u Lincoln Center stigla po lošim vremenskim uvjetima. Iako bi većina zvijezda dramatično čekala da vozač otvori kišobran, ona je neometano koračala po kiši i vjetru te pritom uspjela izgledati nestvarno dobro

Malo kiše i vjetra ne može omesti Chrissy Teigen da izgleda senzacionalno dok korača prema crvenom tepihu uoči proslave 100 najutjecajnijih osoba po izboru novina Time u njujorškom Lincoln Centeru. Manekenka je na gala večeru stigla kao podrška suprugu, pjevaču Johnu Legendu koji je tu večer nastupao.

Iako vrijeme nije bilo najidealnije za poziranje paparazzima, Chrissy se nije dala smesti. Mokre kose i neposlušnom haljinom koja je plesala na vjetru izgledala je kao da upravo snima modni editorijal za Vogue.

Chrissy je za crveni tepih odjenula svjetlucavu zlatnu haljinu bez naramenica s dugačkim prorezom koji je umalo otkrio više no što je trebao. No ljepoticu vjetar koji joj je uporno dizao haljinu nije nimalo brinuo. 'E neće danas, sotono!' – napisala je manekenka uz fotografiju koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Not today, Satan!

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Iako je njezin vozač konačno otvorio kišobran i krenuo za Chrissy, ona je odlučila da joj loše vrijeme ne može ništa te je nastavila zanosno koračati i golicati maštu slučajnim prolaznicima.

Fanovi na društvenim mrežama poludjeli su od euforije vidjevši svoju omiljenu ljepoticu u ovom provokativnom izdanju. 'Samo ti možeš izgledati tako elegantno dok te udaraju vjetar i kiša', 'Kako si postigla toliki level savršenstva?!', 'Nauči me kako to radiš', samo su neki od komentara koje su joj oduševljeni obožavatelji ostavili ispod fotografije.

Haljinu koja je mnogima zadala glavobolju potpisuje dizajnerica Angelys Balek, a cjelokupan stajling Chrissy je upotpunila zlatnim sandalama i clutchem u istoj boji. Možemo slobodno reći kako je ovo bila uspješna večer američke ljepotice.

Slavnom se paru tu večer pridružio još jedan zvjezdani par, Ryan Reynolds i Blake Lively, koja je također oduševila odabirom stajlinga.