UVIJEK SA STILOM

Chrissy Teigen prava je glamurozna trudnica

15.02.2016 u 19:48

Bionic
Reading

Manekenka i voditeljica Chrissy Teigen još jednom je zablistala na crvenom tepihu, a ovoga puta odabrala je smaragdnozelenu haljinu kojom je u potpunosti naglasila trudnički trbuh i obline

U pratnji supruga, glazbenika Johna Legenda prelijepa trudnica oduzimala je dah pojavom. Elegantnu usku haljinu u smaragdnozelenoj boji s neobičnim šavovima upotpunila je uz zlatnu torbicu i upadljivo prstenje i naušnice zlatne boje s dijamantnim dodacima.

Plavu kosu je raspustila, a cijeli look zaokružila trendovskim tamnocrvenim ružem i smeđim smokey eyesom te tankom linijom crnog tuša.

Otkako je zatrudnjela, Chrissy s ponosom naglašava obline i bira haljine koje joj strogo prate liniju tijela. Ne obazire se na negativne kritike već uživa u prvoj trudnoći te otvoreno progovara o problemima sa začećem.

'John i ja bismo do sada imali petero djece da je bilo moguće, ali sve je ispao puno dugotrajniji proces. Posjetili smo brojne doktore za plodnost i kada jednom progovoriš o tom problemu i otvoriš se ljudima, shvatiš kako se jako puno drugih ljudi iz tvojeg okruženja bori s istim problemom i kako  nema mjesta nikakvom sramu.'

Lijepa manekenka tajlandskih korijena u vezi je s pjevačem Johnom Legendom od 2007., a u bračnu luku uplovili su 2013. Iščekuju svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj još nisu odabrali ime.