COMPEED TOTAL CARE

Umirujuće noćno rješenje u borbi protiv herpesa

20.12.2010 u 10:20

Bionic
Reading

Compeed total care, cjelonoćni tretman za ubrzano zacjeljivanje herpesa s umirujućim djelovanjem novo je rješenje iz Johnson&Johnson-a u borbi protiv herpesa. Osim što ubrzava proces zacjeljivanja novi flaster tijekom noći smanjuje crvenilo i umiruje osjetljivu kožu čime omogućuje gotovo cjeloviti oporavak.

Pojava herpesa često je bolna i neugodna stvar koja se pojavljuje najčešće na usnama ili koži oko usta i nosa, no može nastati i na drugim mjestima na licu. U početku se na mjestu izbijanja javljaju žarenje, peckanje i bol nakon čega izbija jedan ili više mjehurića. Neke osobe se susreću s herpesom samo nekoliko puta u životu dok se kod nekih zna pojavljivati i više puta tijekom godine. Kako bi se maksimalno ubrzao proces liječenja herpesa i što prije uklonile neugodnosti Johnson&Johnson je lansirao noćni flaster koji je jedini klinički dokazan cjelonoćni tretman za ubrzano zacjeljivanje herpesa s antioksidativnim djelovanjem koji smanjuje crvenilo i osjetljivu kožu.

Osim što pospješuje proces zacjeljivanja flaster za noć sadrži čestice hidrokoloida 075 i Tanacetum PFETM, ekstrakt dobiven patentiranim postupkom iz biljke povratić (Tanacetum Parthenium) koji djeluje umirujuće. Učinkovit i diskretan tretman djeluje tijekom svih sedam stadija izbijanja herpesa. Flaster se stavlja prije odlaska na spavanje, a može se koristiti i danju jer je gotovo nevidljiv i pruža maksimalnu diskreciju omogućujući neometano obavljanje svakodnevnih zadataka, bez straha od neugodne boli i crvenila. Compeed total care Noćni flaster protiv herpesa Vam pomaže da zaboravite na herpes dok on zacijeljuje.

Za razliku od drugih načina liječenja, Compeed total care flaster sprječava direktno doticanje rane čime se smanjuje rizik od prenošenja infekcije na druge dijelove tijela i na druge osobe. Flaster štiti ranu od vode i bakterija koje mogu izazvati infekciju i otežati postojeće stanje. Dodatna prednost noćnog flastera je to što sprječava nastajanje krastica i ožiljaka na licu.

Pojava herpesa nije nimalo ugodna stvar, ali uz novi Compeed total care Noćni flaster protiv herpesa oporavak je brži i ugodniji. S njim ćete zaboravit na sve neugodnosti izazvane herpesom!