BRZO I FINO

Ukusna i jednostavna švarcvaldica na Mirjanin način

14.02.2012 u 15:36

Bionic
Reading

Prvi festival čokolade u regiji, Chocofest, koji se održava još samo danas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, donosi nam još jedan neodoljivi recept

Nakon neodoljivih kolačića od čokolade, 'chocolate fudge cookies' i ukusnog lososa s komadićima tamne čokolade, prvi regionalni festival čokolade donosi nam još jednu poslasticu – Švarcvaldicu na načinMirjane Kozline, pripremljenu u restoranu hotela The Regent Esplanade. Kako jednostavno i brzo napraviti ovo ukusno jelo saznajte u videu.

Potrebni sastojci za Švarcvaldicu na Mirjanin način su: 5 dkg višanja, 3 dkg želatine, 3 jaja, 5 dkg šećera, 20 dkg tamne čokolade, litra kompota od breskve, pola litre tučenog slatkog vrhnja, i pratiti upute u videu.

Festival čokolade Chocofest održava se u Zagrebu na Trgu bana Jelačića i traje do danas, 14. veljače. Slatki festival izazvao je veliko zanimanje svih ljubitelja čokolade, a posjetitelji mogu uživati u promociji i kupnji čokoladnih proizvoda, zabavnim programima i nizu popratnih festivalskih aktivnosti. Ako još niste posjetili festival čokolade, danas je prava prilika za zasladiti se na Dan zaljubljenih.

Švarcvaldica na Mirjanin način